Cum a fost experiența ”Survivor România” pentru TJ Miles. Care a fost cel mai greu moment pentru el

24.05.2022, 16:15
Cum a fost experiența ”Survivor România” pentru TJ Miles. Care a fost cel mai greu moment pentru el
Cum a fost experiența ”Survivor România” pentru TJ Miles. Care a fost cel mai greu moment pentru el

TJ Miles a revenit în România din Republica Dominicană, acolo unde a participat la show-ul ”Survivor România”. Acesta a făcut declareații despre cum a fost experiența de la competiția respectivă pentru el. Acesta a dezvăluit și cu ce colegi s-a înțeles bine pe durata participării la concursul difuzat de postul de televiziune Pro TV.

TJ Miles a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”, iar ulterior a auns în echipa Tigrilo, adică cea albastră. TJ Miles însă a fost eliminat din concurs. În urma voturilor primite de la telespectatori cel care a părăsit competiția în data de 17 mai 2022, a fost TJ Miles.

Revenit în România, TJ Miles a acordat un interviu pentru emisiunea ”La Măruță”, în care a povestit cum a fost experiența de la ”Survivor România” pentru el.

Cum a fost experiența ”Survivor România” pentru TJ Miles. ”M-am înțeles cu fiecare din ei bine la un moment dat, până s-au mai schimbat ei”

“M-a schimbat experiența, m-a făcut mai bun, m-a făcut să apreciez ce am mai mult și să îmi iubesc familia cel mai mult. Cel mai greu moment pentru mine a fost probabil când am plecat. Când domnu’ Dan anunță că aventura se termină pentru tine, ăla a fost un moment greu! N-o să zic foamea și dormitul în ploaie, că aia este greu pentru fiecare, dar când știi că nu mai ai șanse să mergi mai departe la Survivor, e cel mai greu moment”, a declarat TJ Miles.


”Va câștiga poate Alex Delea, poate și o fată, poate Elena, cum ar fi? (…) M-am înțeles bine cu Marian Drăgulescu, un om foate răbdător, m-a învățat ce înseamnă să ai răbdare, omul ăla are prea multă răbdare…M-am înțeles cu fiecare din ei bine la un moment dat, până s-au mai schimbat ei…Dar am avut clipe frumoase cu toți, cu toți!”, a completat fostul concurent de la ”Survivor România”.

 

citește și...