Cum a fost cerută de nevastă Cristina Șișcanu. ”Mădălin era gol în dormitor și mă aștepta”

23.09.2020, 08:49
Cum a fost cerută de nevastă Cristina Șișcanu. ”Mădălin era gol în dormitor și mă aștepta”
Cum a fost cerută de nevastă Cristina Șișcanu. ”Mădălin era gol în dormitor și mă aștepta”

Cristina Șișcanu a fost cerută în căsătorie în cel mai neașteptat mod. Vedeta a dezvăluit că Mădălin Ionescu era complet dezbrăcat în momentul în care i-a dat inelul de logodnă.

Cristina Șișcanu este căsătorită cu fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu, împreună cu care are o fetiță, Petra. Mădălin Ionescu a mai fost căsătorit cu Mihaela, din mariajul cu aceasta rezultând doi cpoii, Ștefania și Filip, care au rămas în grija tatălui după divorț.

La emisiunea ”Bravo, ai stil! celebrities”, Cristina Șișcanu și-a amintit de momentul în care a fost cerută în căsătorie de Mădălin Ionescu.

„Ieșisem de la duș și aveam doar prosop pe cap, iar Mădălin era gol în dormitor și mă aștepta. A avut şi flori și inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să îşi pună costumul. Am râs datorită sau din cauza ţinutelor lipsă. Am spus ”da”, după care a urmat o noate de amor”, a dezvăluit Cristina Șișcanu.

Ce spunea fostul iubit al Cristinei Șișcanu despre relația acesteia cu Mădălin Ionescu

Înainte de a începe povestea de dragoste cu Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu a trăit o poveste de dragoste cu afaceristul George papari, acesta fiind și cel care i-a dat de gol pe vedetă și pe Mădălin Ionescu.

”Am fost la petreceri, am făcut concedii împreună, spuneam că sunt prietenii mei, Mădălin şi Mihaela, iar pe Cristina am iubit-o şi a locuit la mine, la vila din Pipera, doi ani. După ce am văzut nişte mesaje între cei doi, întâmplări şi alte semne, acum un an mi-am dat seama că sunt trădat. Ce a aflat acum toată lumea nu este o surpriză pentru mine, ştiam de un an.

Din respect pentru copiii lui şi pentru Mihaela, o doamnă care s-a sacrificat pentru ca Mădălin să îşi facă o carieră, nu am spus nimic. Mihaela a renunţat la tot – la studii, la o profesie – pentru a creşte copiii. Totuşi, când lucrurile deveniseră evidente, am întrebat-o pe Cristina. Mi-a spus că, într-adevăr, ea şi Mădălin au sentimente reciproce puternice, dar se iubesc doar platonic.

Le urez numai de bine! Ei îi doresc să devină o a doua Andreea Marin, aşa cum îşi doreşte, iar lui să facă ce vrea. Din toată această afacere, eu sunt cel mai câştigat: am scăpat de doi trădători!”, declarat George Papari în urmă cu zece ani, potrivit click.ro.

citește și...