Cum a fost așteptat Alex Velea de Antonia la revenirea în țară. ”Ne-am închis în casă”

25.02.2020, 09:08
Cum a fost așteptat Alex Velea de Antonia la revenirea în țară.  ”Ne-am închis în casă”
Cum a fost așteptat Alex Velea de Antonia la revenirea în țară. ”Ne-am închis în casă”

Alex Velea a dezvăluit cum l-a așteptat iubita lui, cântăreața Antonia, la revenirea în țară după ce artistul a participat la show-ul ”Asia Express”, de la Antna 1.

Alex Velea s-a numărat printre artiștii care au făcut parte din show-ul ”Asia Express”, acolo unde a făcut pereche cu Mario Fresh.

Artistul a fost extrem de fericit că s-a întors acasă la iubita lui, Antonia, și la cei doi copii pe care îi au împreună.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru libertatea.ro, Alex Velea a explicat că după revenirea în țară s-a închis în casă cu Antonia, bucurându-se cât mai mult de intimitate.

”Dacă tot trăiesc ca în filme, trebuia să am parte de ceva tot ca în filme. Chiar când eu mă întorceam acasă, Antonia, frumoasa mea iubită, pleca în altă țară pentru a concerta. Mi-a făcut o surpriză însă și ne-am văzut în aeroportul din Istanbul unde aveam escală. Două zile mai târziu a revenit în țară și ne-am închis în casă”, a declarat Alex Velea.

I-a fost greu să stea departe de familie

Alex Velea a afirmat că cel mai greu, pe durata filmărilor la ”Asia Express”, i-a fost să stea departe de copiii săi.

”Dacă ea nu era de acord, nu mergeam. Simplu. M-a susținut deși conștientiza cât de greu o să ne fie amândurora. Avem o relație foarte strânsă. Stăm cat de mult putem împreuna, în pofida meseriei pe care o avem. Azi aici, mâine acolo. Nu suntem obișnuiți să stăm departe unul de altul. Lipsa ei și a copiiilor – asta m-a măcinat toată perioada. Mi-a fost foarte greu să nu-i am în preajmă”, a mai spus artistul pentru sursa menționată.

citește și...