Cum a fost Andrei Aradits victima unei tentative de mituire. ”Sigur că nu am luat acei bani”

02.09.2021, 16:11
Cum a fost Andrei Aradits victima unei tentative de mituire. ”Sigur că nu am luat acei bani”
Cum a fost Andrei Aradits victima unei tentative de mituire. ”Sigur că nu am luat acei ban”

Actorul Andrei Aradits, în vârstă de 47 de ani, a scos la iveală lucruri mai puțin cunoscute din trecutul său. Acesta și-a amintit de un moment în care cineva a vrut săi ofere mită, pe veremea când era președintele unei asociații la bloc. ”Sigur că nu am luat acei bani”, a mărturisit Andrei Aradits despre incidentul respectiv.

În urmă cu ani, actorul Andrei Aradits a fost președintele unei asociații de locatari din Colentina.

Andrei Aradits a povestit că în cei 10 ani petrecuți ca președinte al asociației de proprietari a avut parte de multe întâmplări, ba chiar cineva a încercat să îl mituiască.

Cum a fost Andrei Aradits victima unei tentative de mituire. ”Dacă unui pârlit de președinte de bloc i s-a propus asta, ce chestie structurală e mita la noi”

Andrei Aradits a dat detalii despre respectiva întâmplare într-un interviu pentru impact.ro.

”Trebuia să reparăm terasa blocului. Așa că am căutat pe internet mai multe firme, am trimis email-uri și vreo șase dintre ele au răspuns. Una dintre ele mi-a spus ceva de genul: “Facem o propunere incipientă, ca să aprobe Comitetul și apoi discutăm, că avem ceva pus deoparte și pentru domnul președinte, vreo 200 de lei “. Vă dați seama că dacă unui pârlit de președinte de bloc i s-a propus asta, ce chestie structurală e mita la noi. Sigur că nu am luat acei bani!”, a spus actorul.

Andrei Aradits e căsătorit și are un copil

Pe Andrei Aradits, telespectatorii îl știu din postura de fost jurat la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, dar și din serialul ”Vlad”, difuzat de Pro TV, unde actorul interpretează personajul negativ. În plan personal, Andrei Aradits este familist convins. Acesta este căsătorit cu Andreea. Cei doi, care au împreună un băiat – Eric,  au aniversat, în data de 3 iulie 2021, 17 ani de căsnicie. Despre partenera de viață a lui Andrei Aradits nu se știu foarte multe lucruri. Andreea Aradits este instructor de yoga. Andrei Aradits a mărturisit, într-un interviu pe care l-a acordat pentru publicația Formula AS, că nu i-ar fi plăcut ca soția sa să aibă aceeași meserie ca el.

Întrebat dacă a fost un avantaj în căsnicia sa faptul că soția sa, Andreea, nu este și ea actriță, Andrei Aradits a răspuns: ”Contraargumentul meu este că un actor, fie el bărbat sau femeie, are o personalitate „acută” şi „scandalagioasă”, prin natura profesiei. Or, partenerii dintr-un cuplu eu zic c-ar trebui să fie complementari, ca să reziste împreună. Un cuplu alcătuit din doi actori, deci din două personalităţi „acute” şi „scandalagioase”… mai greu poate să func­ţioneze.  E adevărat, dacă în cuplu „civilul” începe să ridice probleme de genul „de ce te-ai pupat cu aia?”, iar nu-i bine. Dar Andreea e destul de înţeleaptă şi mă şi cunoaşte destul de bine ca să nu deschidă discuţii de tipul ăsta. Şi mă şi înţelege când, fiind implicat într-un proiect, mi-e greu să vin acasă şi să-l las total deoparte.  Deci, până la urmă, într-un cuplu ceea ce contează nu e atât profesia, ci e partea umană, e comunicarea… Da’, oricum, să-ţi spun sincer, mie nu mi-ar fi plăcut să am o soţie actriţă. Mie nu-mi plac actorii şi, în contextul despre care discutăm, chiar nu-mi plac actriţele. (râde) Pe bune! Am văzut destule actriţe, ca să ştiu ce vorbesc”.

citește și...