Cum a fost Andra cerută în căsătorie. ”Îmi tremurau picioarele, îmi era frică să nu cad în apă”

26.04.2021, 16:41
Cum a fost Andra cerută în căsătorie. ”Îmi tremurau picioarele, îmi era frică să nu cad în apă”
Cum a fost Andra cerută în căsătorie. ”Îmi tremurau picioarele, îmi era frică să nu cad în apă”

Andra a dezvăluit cum a fost momentul în care a fost cerută în căsătorie de Cătălin Măruță.

Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, sunt căsătoriți de 12 ani. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva. Andra a dat detalii, la o emisiune TV, despre cum a fost cerută în căsătorie de Cătălin Măruță. Aceasta a dezvcăluit că a primit inelul de logodnă la Veneția.

“Acolo am primit inelul de logodnă la Veneţia. Da, pe gondolă. Nu, a fost romantic. A luat două pahare de şampanie, a luat o şampanie, gondolierul ne cânta. Nu mai ştiu, îmi tremurau picioarele, îmi era frică să nu cad în apă că eram emoţionată şi când mi-am dat seama ce se întâmplă, mai emoţionată am fost… A fost ce trebuie, romantic până în măduva oaselor”, a spus Andra, potrivit wowbiz.ro.

Andra și Cătălin Măruță, detalii despre viața celor doi copii ai lor

Cântăreața Andra și prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță au vorbit despre cei doi copii ai lor într-un interviu pe care l-au acordat pentru revista Viva.

”Răsfățul suprem pentru amândoi la vârsta asta este timpul petrecut în fața ecranelor, dar și dulciurile. Pe amândouă le primesc cu porția, chiar dacă insistă că vor mai mult și mai mult”, a mărturisit Andra.

Întrebat de care dintre părinți sunt mai atașați David și Eva, Cătălin Măruță a explicat: ”Amândoi sunt foarte atașați de noi, cred că au perioade în care parcă se aliază mai mult cu unul dintre noi. Totuși, deși se topește în brațele mele – numai tații pot înțelege cum e relația tată-fiică –, Eva e mai degrabă fata mamei. David este la vârsta la care poate face cu mine multe lucruri și cred că îi face mai multă plăcere să fim noi doi, ca băieții”.

citește și...