Cum a fost Adda cerută în căsătorie. ”Evident că eu am stricat tot”

13.04.2020, 09:54
Cum a fost Adda cerută în căsătorie. ”Evident că eu am stricat tot”
Cum a fost Adda cerută în căsătorie. ”Evident că eu am stricat tot”

Cântăreața Adda a aniversat cinci ani de când a fost cerută în căsătorie de Cătălin Rizea. Artista a dezvăluit cum a decurs evenimentul.

 

Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, formează unul dintre cele mai controversate cupluri de la show-ul de televiziune ”Asia Express”. Zilele acestea, cei doi au aniversat cinci ani de la momentul cererii în căsătorie. Adda a dezvăluit cum a decurs momentul din urmă cu cinci ani.

Cei doi mergeau la bunici, iar pe drum Adda și-a dat seama că e ceva în neregulă cu Cătălin.

”Acum 5 ani, exact pe 12 Aprilie, mergeam la țară, la bunicii mei, iar Cătă se purta un pic ciudat, ca și cum mi-ar fi ascuns ceva. Jihadda, Nebunadda, cum mă știți, m-am prins imediat că ceva se întâmplă și l-am luat tare spunându-i:“Tu mi-ai luat inel!”. El s-a blocat. Am deschis torpedoul mașinii și ce credeți, cutiuța era acolo! ? De emoție și de bucurie i-am zis că nu îmi pasă cum se întâmplă, dar să oprească mașina unde se poate și să mă ceară, că nu mai pot aștepta! ? El a vrut să creeze un moment frumos pe scenă, la un concert. Evident că eu am stricat tot!”, a povestit cântăreața.

Adda a mărturisit că cererea în căsătorie a fost făcută pe un câmp, în zgmotot de tractoare.

”Așa că, a oprit mașina între două sate, efectiv în câmp, pe marginea unui șanț! Am ieșit amândoi din mașină, el s-a pus în genunchi și, în timp ce rostea întrebarea AIA, AU TRECUT DOUĂ TRACTOARE pe lângă noi! ???? Eu nu am auzit ce spunea, dar răspundeam întruna “DA, DA, DA, DA”. Cerere în căsătorie ca asta nu a avut nimeni! Și asta, pentru că nimeni nu-i că noi!!! Și întodeauna când ne amintim cum s-a întâmplat, râdem cu lacrimi! Te iubesc, Câtă!!! ?”, a încheiat artista.

citește și...