Cum a fost Adda cerută în căsătorie. ”Evident că eu am stricat tot”

13.04.2020, 09:54
Cum a fost Adda cerută în căsătorie. ”Evident că eu am stricat tot”

Cântăreața Adda a aniversat cinci ani de când a fost cerută în căsătorie de Cătălin Rizea. Artista a dezvăluit cum a decurs evenimentul.

 

Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, formează unul dintre cele mai controversate cupluri de la show-ul de televiziune ”Asia Express”. Zilele acestea, cei doi au aniversat cinci ani de la momentul cererii în căsătorie. Adda a dezvăluit cum a decurs momentul din urmă cu cinci ani.

Cei doi mergeau la bunici, iar pe drum Adda și-a dat seama că e ceva în neregulă cu Cătălin.

”Acum 5 ani, exact pe 12 Aprilie, mergeam la țară, la bunicii mei, iar Cătă se purta un pic ciudat, ca și cum mi-ar fi ascuns ceva. Jihadda, Nebunadda, cum mă știți, m-am prins imediat că ceva se întâmplă și l-am luat tare spunându-i:“Tu mi-ai luat inel!”. El s-a blocat. Am deschis torpedoul mașinii și ce credeți, cutiuța era acolo! 😂 De emoție și de bucurie i-am zis că nu îmi pasă cum se întâmplă, dar să oprească mașina unde se poate și să mă ceară, că nu mai pot aștepta! 😂 El a vrut să creeze un moment frumos pe scenă, la un concert. Evident că eu am stricat tot!”, a povestit cântăreața.

Adda a mărturisit că cererea în căsătorie a fost făcută pe un câmp, în zgmotot de tractoare.

”Așa că, a oprit mașina între două sate, efectiv în câmp, pe marginea unui șanț! Am ieșit amândoi din mașină, el s-a pus în genunchi și, în timp ce rostea întrebarea AIA, AU TRECUT DOUĂ TRACTOARE pe lângă noi! 😂😂😂😂 Eu nu am auzit ce spunea, dar răspundeam întruna “DA, DA, DA, DA”. Cerere în căsătorie ca asta nu a avut nimeni! Și asta, pentru că nimeni nu-i că noi!!! Și întodeauna când ne amintim cum s-a întâmplat, râdem cu lacrimi! Te iubesc, Câtă!!! 💋”, a încheiat artista.