Adda recunoaște: ”A fost un șoc pentru toată lumea să mă vadă înjurând și enervându-mă”

04.03.2020, 14:20
Adda recunoaște: ”A fost un șoc pentru toată lumea să mă vadă înjurând și enervându-mă”
Adda recunoaște: ”A fost un șoc pentru toată lumea să mă înjurând și enervându-mă”

Solista Adda a vorbit despre comportamentul pe care l-a avut pe durata filmărilor la ”Asia Express”, acolo unde a înjurat și și-a vărsat nervii pe soțul ei.

Adda este în centrul atenției la ”Asia Express” din cauza comportamentului halucinant pe care îl are. Aceasta se enervează foarte repede, se descarcă pe soțul ei, Cătălin Rizea,  și chiar înjură ca la ușa cortului.

Invitată la emisiunea matinală de la Antena 1, cântăreața a vorbit despre comportamentul pe care l-a avut la ”Asia Express”.

”A fost un șoc pentru toată lumea să mă vadă pe mine înjurând și enervându-mă pentru că mă știau și mă credeau o fată foarte sensibilă. Noi am fost sinceri și reali acolo în emisiunea. Nu ne-am dus să jucăm un rol ca să dăm bine la TV. Pur și simplu ne-a luat valul și nu ne-am mai gândit că suntem filmați, că sunt camere”, a declarat Adda la Antena 1.

Cătălin, soțul cântăreței Adda

”Probabil că trebuia să ne gândim în mai multe situații, dar am vrut să trăim experiența asta sută la sută. departe de Alex, de copil, a fost cel mai greu. A stat cu bunica, soacra mea, și au venit și ai mei în București…”, a adăugat artista.

citește și...