Cum a făcut Silviu Prigoană avere. ”Asta a fost marele meu noroc și marea mea șansă”

25.11.2020, 09:29
Cum a făcut Silviu Prigoană avere. ”Asta a fost marele meu noroc și marea mea șansă”
Cum a făcut Silviu Prigoană avere. ”Asta a fost marele meu noroc și marea mea șansă”

Silviu Prigoană a făcut dezvăluiri legate de afacerile sale și despre imperiul pe care a reușit să-l construiască.

Omul de afaceri Silviu prigoană a fost invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la postul de televiziune Kanal D. Acesta a povestit cum a reușit să construiască un adevărat imperiu financiar după Revoluția din 1989, extinzându-se în numeroase domenii de activitate.

“Orice a fost sansa mea de a face avere! Si lipsa dvd-urilor de pe piata si lipsa protezelor de pe piata, lipsa televiziunilor de nisa de pe piata, toate au fost oportunitati pentru ca nu existau, nu numai partea de deseuri! E putin mai complicata cu deseurile pentru ca ea vine dintr-o alta companie! Compania numarul 47 deschisa pe judetul Cluj, nu pe Romania, a fost de fapt o discoteca in aer liber cu un restaurant pe care l-am deschis eu la Gherla, care s-a transformat ulterior in SRL, ca atunci erau intreprinderi mici, imediat dupa Revolutie, in ’90. Si in 1992 si-a mutat sediul de la Cluj la Bucuresti si aici am deschis partea de deseuri. Dar e foarte complicata si stufoasa povestea! Dar pentru ca piata nu avea de niciunele eu am fost obligat sa fac pentru mine, de exemplu am facut o firma de protezare, pentru ca eu ca sa-mi construiesc o proteza trebuia sa merg in Germania sau in Austria”, a dezvăluit Silviu Prigoană, potrivit kanald.ro.

”Nu existau televiziuni! Televiziunile am inceput sa le deschid prin 1999, era un mare grup media. Am deschis prima televiziune de stiri, prima televiziune de folclor, prima televiziune de manele, prima televiziune de sport! Si trustul era mult mai mare, cu presa scrisa, erau revistele pentru femei, reviste de sport pentru barbati, dar la un moment dat, asociatii cu care am negociat povestea trustului s-au retras, erau din Elvetia. Marea sansa in business a fost Revolutia! Asta a fost marele meu noroc si marea mea sansa! Si a lui Ion Tiriac si al tuturor miliardarilor din top 300!”, a completat acesta.

Accidentul care i-a schimbat viața lui Silviu Prigoană

Omul de afaceri Silviu prigoană a trecut prin momente extrem de grele în urmă cu ani. În anul 1984, Silviu Prigoană a fost dus de urgență la spital, în urma unui accident de muncă, în urma căruia a rămas fără un picior.

A fost internat trei luni, a trecut prin trei operații și a fost la un pas să-și piardă viața, după cum a povestit într-un interviu pentru emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

“Mi-am pierdut piciorul într-un accident de muncă. La ultima operație, am avut un mic incident, era să nu mă mai trezesc din ultima anestezie, am fost în moarte clinică, m-au resuscitat cu greu. Mi s-a făcut respirație artificială și am fost resuscitat. Prima dată ți se plânge de milă, un an am umblat în cârje. Părinții mei au fost foarte afectați”, a spus acesta.

citește și...