Cum a făcut Carmen Grebenișan primii bani. ”Vindeam absolut tot. Le luam cu 1 leu, le vindeam la 30 de lei”

28.09.2020, 09:57
Cum a făcut Carmen Grebenișan primii bani. ”Vindeam absolut tot. Le luam cu 1 leu, le vindeam la 30 de lei”
Cum a făcut Carmen Grebenișan primii bani. ”Vindeam absolut tot. Le luam cu 1 leu, le vindeam la 30 de lei”

Carmen Grebenișan a povestit cum a început să facă bani. Vedeta a explicat totul în amănunt.

Carmen Grebenișan este astăzi foarte cunoscută ca influencer. Este urmărită de 657.000 de oameni doar pe contul de Instagram și a început să posteze în mediul online încă de la vârsta de 14 ani.

Carmen Grebenișan a povestit, pentru revista Elle, cum a devenit antreprenoare și cum a făcut primii bani.

„Eu voiam cumva să pară că nu am lipsuri, așa că încercam întotdeauna să fac cumva să fiu extravagantă, lumea credea că sunt plină de bani, și eu mergeam cu autobuzul și mâncam un corn și lumea zicea: ”Ah, Carmen stă în bani””, a povestit aceasta.

„Îmi achiziționam haine din second hand, mama îmi lua de multe ori, îmi găseam piese chiar tari, și mai mergeam și eu. Le găseam, le combinam în ținute, combinam pasiunea mea de styling, le pozam și le puneam pe un site pe care se vând și în momentul de față foarte multe lucruri, ba second hand-uri, ba noi, și intră foarte multă lume acolo. Nu putem să dăm nume, așa-i?… Okazii, Okazii.ro se numea.

Vindeam absolut tot. Le luam cu 1 leu, le vindeam la 30 de lei, îmi veneau banii prin poștă, mă duceam la Poștă să-i iau, îmi veneau câte 100 de lei, 1 milion pe vremea aia. Eram super fericită că am bani de buzunar. Ai mei îmi dădeau cât aveau, dar aveau 20 de lei, 30 de lei. Eu, când aveam 1 milion la mine, mamă! Era petrecere!”, a detaliat vedeta.

Carmen Grebenișan: ”Nu am fost în situația să am foarte mulți bani de acasă”

Carmen Grebenișan a explicat că faptul că a știut să își câștige singură banii a făcut-o să se simtă foarte bine.

„Și e un sentiment foarte plăcut să ai banii tăi, singur să-i faci, probabil că la o vârstă fragedă nu conștientizezi că, wow!, la vârsta asta fac eu bani, dar pur și simplu îi faci și te bucuri de ei că i-ai făcut fără să-i ceri. (…) Adevărul e că te motivează mai tare. Eu nu am fost în situația să am foarte mulți bani de acasă, n-aș putea să știu cum e, poate e dificil și pentru persoanele de acest gen”, a mai afirmat ea.

citește și...