Cum a decurs vacanța de lux a Andreei Bălan cu Tiberiu Argint! Primele declarații ale solistei

26.05.2021, 11:19
Cum a decurs vacanța de lux a Andreei Bălan cu Tiberiu Argint! Primele declarații ale solistei
Cum a decurs vacanța de lux a Andreei Bălan cu Tiberiu Argint! Primele declarații ale solistei

Andreea Bălan și noul ei iubit, Tiberiu Argint, au petrecut o vacanță de vis în Dubai, ca doi porumbei. Solistul și partenerul său au împlinit un an de relație și au marcat momentul departe de România, într-o țară în care artista nu mai fusese niciodată.

Andreea Bălan este mai fericită ca oricând în brațele iubitului său, Tiberiu Argint! Bărbatul i-a făcut o surpriză Andreei cu ocazia împlinirii unui an de relație și a dus-o într-o vacanță exclusivistă în Dubai.

Andreea Bălan, fericită alături de Tiberiu Argint

Cei doi au petrecut clipe de neuitat, iar artista nu a ezitat să publice imagine uluitoare din vacanța romantică.

La întoarcerea în țară, Andreea Bălan a făcut și primele declarații despre escapada cu Tiberiu Argint. Artista a mărturisit că își dorește doar liniște și pe viitor nu vrea să mai vorbească public despre viața personală.

”Am stat într-un loc foarte frumos, exclusivist, am ales niște locuri frumoase împreună și mi-a plăcut tot ceea ce am văzut. Vreau, de data aceasta, să fim discreți. Important este că ne iubim, ne respectăm și că trăim lucruri frumoase împreună”, a povestit Andreea Bălan.

În ce relații a rămas cu tatăl fiicelor sale, George Burcea

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara.

Cântăreața a fost invitată la podcastul realizat de Cătălin Măruță, în care a explicat care este relația pe care o are acum cu fostul ei partener de viață, George Burcea.  ”Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate”, a declarat Andreea Bălan.

“Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a completat vedeta.

citește și...