Cum a decurs întâlnirea Claudiei Pătrășcanu cu Gabi Bădălău, după scandalul cu Poliția

15.05.2021, 18:40
Cum a decurs întâlnirea Claudiei Pătrășcanu cu Gabi Bădălău, după scandalul cu Poliția
Cum a decurs întâlnirea Claudiei Pătrășcanu cu Gabi Bădălău, după scandalul cu Poliția

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit din nou în fața tribunalului, după ce în urmă cu câteva zile au făcut un scandal-monstru acasă la vedetă, în Constanța. 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit în vara lui 2019, însă nici acum nu au reușit să semneze actele de divorț din cauza neînțelegerilor privind custodia celor doi băieți pe care îi au.

Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre procesul de divorț

Vineri, 14 mai, cei doi au avut o nouă înfățișare la tribunal. Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că procesul de divorț dintre ea și Gabi Bădălău s-ar apropia de final, precizând că este normal ca cei mici să rămână definitiv la ea.

„Cred că mai avem foarte puțin și vom termina. Bineînțeles, nu mai puneți întrebarea asta. E normal ca cei mici să rămână la mamă. Nu sunt supărată, m-ați binedispus. Nu pot să răspund la întrebarea aceasta, e deplasată. Dar nu e normal să rămână copiii la mamă? Bineînțeles că au nevoie și de tată. Am depus mai multe, nici eu nu știu câte. Suntem într-o instanță, oamenii legii vor decide.”, a spus Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

Artista își dorește custodia exclusivă a copiilor

Referitor la scandalul de proporții care a avut loc în urmă cu câteva zile, în fața casei vedetei din Constanța, Claudia Pătrășcanu a preferat să nu comenteze pe tema acestei întâmplări.

„Tatăl a venit să ia copiii la Bolintin, fiind weekend-ul meu și al tatălui, dar eu am fost de acord. Cei mici nu au vrut să meargă. Nu au mai ajuns la Bolintin, tatăl mi i-a adus acasă plângând și acolo a fost și un incident cu șoferul domnului Bădălău. Nu vreau să vorbesc despre asta, este deja o plângere penală. N-am cum să mă pun în locul lui, el se pune în locul meu? Nu domnul Bădălău le va oferi copiilor, ci instanța. Despre ce vorbim? Instanța va oferi copiilor noștri exact ce consideră dumnealor. Îmi doresc doar să fie liniște pentru copii, dar și pentru mine.”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

citește și...