Cum a cunoscut-o Wilmark pe soția sa. ”Era cea mai neascultătoare de la curs”

31.01.2022, 16:18
Cum a cunoscut-o Wilmark pe soția sa. ”Era cea mai neascultătoare de la curs”
Cum a cunoscut-o Wilmark pe soția sa. ”Era cea mai neascultătoare de la curs”

Wilmark Rizzo Hernandez a povestit, la o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars, cum a cunoscut-o pe Ioana, cea care i-a devenit soție și împreunăc cu care are doi băieți. ”Era cea mai neascultătoare de la curs. Tot timpul trebuia să o rog să rămână pentru că nu puteam să opresc cursul”, a declarat Wilmark Rizzo Hernandez.

Wilmark este cunoscut de telespectatori din postura de coregraf și fost jurat al emisiunii “Dansez pentru tine”, de la Pro TV. În plan personal, Wilmark este căsătorit cu Ioana și au împreună doi băieți – Loukas și Joakin.

La Antena Stars, Wilmark a povestit cum a cunoscut-o pe cea care i-a devenit parteneră de viață. Se întâmpla la un curs de dans, unde Ioana venise să ia lecții.

Cum a cunoscut-o Wilmark pe soția sa. ”Într-o seară i-am zis să vină cu mine la o cină”

”La cursul de dans, eu lucram la radio pe vremea respectivă și ea a venit cu un grup mare de fete, era cea mai neascultătoare de la curs. Tot timpul trebuia să o rog să rămână pentru că nu puteam să opresc cursul, iar într-o seară i-am zis să vină cu mine la o cină, iar de acolo a început totul să ia rădăcini. La noi la cursuri au trecut foarte multe fete frumoase cu care am păstrat prietenii bune. Noi dansăm tot timpul, ne bucurăm de dans. Este o binecuvântare că aveam o familie atât de apropiată, așa că noi în fiecare zi îi mulțumim Lui Dumnezeu”, a povestit Wilmark, notează spynews.ro.


Acesta a dat detalii și despre cum a fost la nunta lui și a Ioanei: ”Am avut un band cubanez, asta mi-a plăcut foarte mult pentru că invitații mei, oarecum apropiați de mine, iubitori de muzică latino așteptau să vadă acest lucru. De asemenea, am avut un taraf românesc și asta a fost senzațional deoarece s-au bucurat de o muzică autentică. Un moment memorabil și n-aș zice neapărat de la petrecere, a fost atunci când Ioana, iubita mea, a intrat în catedrală și se vedea doar conturul și umbra. Deci pentru mine era cea mai frumoasă femeie, a fost un moment memorabil”.

citește și...