Cum a cunoscut-o Smiley pe Rihanna. ”Nu ne venea să credem în ce context ne aflam”

31.05.2021, 12:19
Cum a cunoscut-o Smiley pe Rihanna. ”Nu ne venea să credem în ce context ne aflam”
Cum a cunoscut-o Smiley pe Rihanna. ”Nu ne venea să credem în ce context ne aflam”

Smiley a povestit în ce context a ajuns să o întâlnească pe celebra cântăreață Rihanna, în America.

Smiley a povestit, la Kiss FM, cum a auns să o întâlnească pe Rihanna în America. Acesta se afla la un club frecventat de multe vedete, împreună cu prietenul său, Șerban. „Şerban spune că se duce afară să fumeze o ţigară şi cum pleca pe culoarul dintre mese, trece pe lângă el Rihanna. Iar Şerban nu o vede. Şi eu strigam la el. Se întoarce şi îi zic: „Băi, tu n-ai văzut-o pe Rihanna? Erai nas în nas cu ea”. La un moment dat, spune cineva „Hai la Karaoke”. Eu am crezut că mergem în alt club, dar de fapt era o cămăruţă mică, cu o masă şi câteva canapele şi toată lumea era adunată acolo. Eu cu Şerban eram singurii outsideri. Nu ne venea să credem în ce context ne aflam”, a povestit Smiley, potrivit adevarul.ro.


„Şerban a vrut să îmi facă o poză, dar a uitat că avea blițul pornit. Şi ca să se termine seara apoteotic, poc, blitzul direct în ochi la Rihanna. După care ea îi smulge telefonul din mână şi îi zice „Tu cine eşti? Că toată seara mi s-a părut că nu te ştiu”.Ea i-a dat telefonul bodyguard-ului, iar el ne văzuse deja, ştia că nu suntem paparazzi. Văzuse cu cine am ajuns acolo. Şi a aşteptat să plece toată lumea, s-a uitat în telefon şi a văzut că nu sunt deloc poze. Şi după ce am plecat, stăteam în curtea casei cu Şerban, ne uitam în zare şi îi zic ”Bă, tu-ţi dai seama că abia te-ai cunoscut cu Rihanna şi deja te-ai certat cu ea””, a mai spus Smiley.

Smiley este tătic de fetiță

Smiley formează un cuplu foarte frumos cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana.

La emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, Smiley a vorbit despre Josephine, fetița lui și a prezentatoarei de televiziune Gina Pistol. Printre altele, artistul a dezvăluit și cu ce melodii o adoarme pe micuță.

„Josephine e foarte cuminte și veselă. Doarme noaptea, nu are colici. Doar noi doi ne ocupăm de ea, doar eu și Gina, mai vin și părinții pe la noi. O schimb în fiecare zi. Fodor și Bobonete mi-au dat lecții, mi-au spus ce înseamnă să fii tată de fată. Am un playlist, când o adorm cu Vanghelis, când cu ”Valsul” meu. Îi cânt în fiecare zi, mă trezesc compunând”, a declarat Smiley.

citește și...