Cum a cunoscut-o Răzvan Fodor pe soția sa, Irina. ”La niciunul nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere”

08.02.2021, 16:49
Cum a cunoscut-o Răzvan Fodor pe soția sa, Irina. ”La niciunul nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere”
Cum a cunoscut-o Răzvan Fodor pe soția sa, Irina. ”La niciunul nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere”

Răzvan Fodor a dat detalii despre cum a cunoscut-o pe Irina, cea care îi este parteneră de viață de mulți ani.

Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 14 ani, iar de 11 ani sunt căsătoriți.  Răzvan Fodor a dat detalii despre povestea de dragoste dintre el și Irina într-un interviu pentru revista Viva, afirmând că întyre ei nu a fost dragoste la prima vedere. ”La niciunul nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere. La ea a fost mai degrabă fascinație și curiozitate, la mine a fost vorba despre tact, răbdare și perseverență”, a spus artistul.


Răzvan Fodor a explicat și cum a reușit să o cucerească pe Irina. ”Armele, ca să zic așa, au fost răbdarea, faptul că am fost perseverent și că m-am arătat exact așa cum sunt, iar pe ea nu a speriat-o lucrul acesta, ci chiar a făcut-o să fie mai curioasă și a fascinat-o mai tare, și cam așa s-a întâmplat minunea. Nu a fost speriată de faima mea de cuceritor pentru că am fost foarte deschis, i-am spus exact cum sunt și nu am mințit-o. Am fost sincer și am dat jos toate măștile în fața ei, iar acest lucru a contat și s-a văzut, nu poate fi disimulat”, a mai spus acesta.

Răzvan Fodor prezintă noul sezon al emisiunii ”Burlacul”

Răzvan Fodor va prezenta noul sezon al emisiunii ”Burlacul”, de la Antena 1.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Antena 1, Răzvan Fodor a povestit cum i s-a propus să prezinte emisiunea ”Burlacul”.

”Eram imediat după ce s-a ieșit din carantină. Și am plecat repede la munte, unde am stat cu soția și cu copilul. Și într-o zi primesc un telefon de la managerul de la Antenă, Cristi, care îmi spune la telefon exact așa: ”Fodor, am un proiect pentru tine, te rog eu frumos să nu-mi închizi telefonul”. ”Bă, stai un pic, că mă sperii. Zi-mi despre ce e vorba”. ”Bă, Fodor, lasă-mă să-ți zic toată propoziția, dar nu-mi închide, promite-mi că nu-mi închizi telefonul”. ”Bine, bă, nu-ți închid telefonul. Zi-mi despre ce e vorba”. ”Bă, te-am propus la o emisiune și producătorii de acolo v or să te cunoască și le place ideea”. ”Ce emisiune?”. ”Fodor, te rog, nu-mi închide telefonul… Burlacul””, a explicat Răzvan Fodor.

citește și...