Cum a cunoscut-o Puya pe soția sa. ”Și mi-a tras și țeapă cu banii”

14.02.2022, 16:13
Cum a cunoscut-o Puya pe soția sa. ”Și mi-a tras și țeapă cu banii”
Cum a cunoscut-o Puya pe soția sa. ”Și mi-a tras și țeapă cu banii”

Cântărețul Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu, în vârstă de 42 de ani, a povestit, la podcastul reealizat de Cătălin Mărtuță cum a cunoscut-o pe partenera sa de viață, Melinda.  ”Eu am cântat la balul unde ea a prezentat. Și mi-a tras și țeapă cu banii!”, a dezvăluit, printre altele, Puya, la podcastul lui Cătălin Măruță.

Cântărețul de hip-hop Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu, formează o familie alături de Melinda, femeia cu care s-a cununat civil în luna septembrie a anului 2011. Cei doi au împreună trei copii.

În cadrul podcastului realizat de prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, Puya a dezvăluit cum a cunoscut pe Melinda, cea care îi este soție de mulți ani.

Cum a cunoscut-o Puya pe soția sa.”A început să îmi placă jocul ăsta și îmi tot puneam concerte în zona unde era ea”

„Nu era fana mea. Eu am cântat la balul unde ea a prezentat. Și mi-a tras și țeapă cu banii! Ăia aveau sala plină și mie îmi ziceau că n-au bani. Și așa ne-am împrietenit. Am ținut legătura, am vorbit… După a început să îmi placă jocul ăsta și îmi tot puneam concerte în zona unde era ea… Sunam la cluburile din Cluj unde era ea. La un moment dat am cântat și într-un grajd! Și uite așa am reușit să acopăr fiecare sătuc din zona Clujului”, a povestit Puya, notează click.ro.

„Când am cerut-o de soție copilul avea deja doi ani. Am fost rapizi. Până acum văd că m-a suportat… Primul copil nu prea l-am văzut. Aveam foarte multe spectacole, chiar și 4 într-o zi. Bine, nu mă plâng, că nu cred că o să mai am așa prea curând”, a mai declarat Puya la podcastul lui Cătălin Măruță, potrivit sursei citate anterior.

citește și...