Constantin Enceanu și-a spus părerea despre Niculina Stoican. ”Colerică, gălăgioasă”

19.03.2021, 15:53
Constantin Enceanu și-a spus părerea despre Niculina Stoican. ”Colerică, gălăgioasă”
Constantin Enceanu și-a spus părerea despre Niculina Stoican. ”Colerică, gălăgioasă”

Interpretul de muzică populară Constantin Enceanu a vorbit despre defectele colegei sale de breaslă, Niculina Stoican.

Contiantin Enceanu a fost prezent în platoul emisiunii ”la Măruță”, de la Pro TV, unde a participat la rubrica ”Spui tot sau îți ia gura foc”. ”Care crezi că sunt cele mai mari trei defecte ale Niculinei Stoican?”, a fost una dintre întrebările la care a trebuit să răspundă Constantin Enceanu.

”Aici pot să spun că are momente când e colerică. Are momente. Zbiară, urlă, dă rău din mâini. Gălăgioasă. Este extraordinar de vitezomană. E periculoasă în trafic. Ce ar mai fi? Cred că e un defect și ea îl știe. E scundă. Păi e un defect, în meseria noastră e un pic de defect. Când apari în fața oamenilor, dacă ești un pic mai scundă… Păi e un decet. Cred că și pe ea o doare sufletul că ar fi vrut să fie mai înaltă… Nu se supără, sunt convins că nu se supără. M-ai pus cu managera rău… Sunt concins că și ea și-ar fi dorit să fie mult mai înaltă. E cred un of al ei. Bănuiesc eu. C red că în sufletul ei și-ar fi dorit. Vezi tu, femeile în general își doresc să aibă 1,70 metri. Contează. Niculina a știut cum să maschheze și cum să facă de fiecare dată, când e în fața publicului, să iasă în relief”, a declarat Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu și soția, 35 de ani de căsnicie

Constantin Enceanu și soția lui, Angela, au aniversat anul trecut 35 de ani de când au spus “Da” în fața ofițerului de stare civilă. Constantin și Angela Enceanu s-au căsătorit în noiembrie 1985. Cei doi au împreună o fiică, pe Cătălina, care este căsătorită și are doi copii. Cântărețul de muzică populară a vorbit, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, despre relația cu partenera sa de viață.

„Mă gândeam cu soția mea cum au trecut anii ăștia…nu-mi vine să cred! Uitându-mă în urmă să știți că nu îmi pare rău că au trecut cei 35 de ani. Pentru că mi-a dat Dumnezeu un om cu care să mă înham la căruța vieții și am tras amândoi în aceeași direcție. Nu pot să spun că am mers numai pe asfalt. Au mai fost și drumuri mai puțin placute, dar până la urmă am scos-o la liman și împreuna am făcut lucruri extraordinar de frumoase”, a spus artistul.

“Sunt mândru de tot ce am realizat. Am o familie frumoasă și niște copii extraordinari. (…) Așa cum spuneam au fost și lucruri mai puțin plăcute. Important este că am știut în viață și eu și sotia să lăsam de la noi. Ce-i drept, eu am lăsat mai mult. Soția e un pic mai orgolioasă, mai ambițioasă. Până la urmă, lucrurile ne-au ieșit cum ne-am dorit”, a adăugat el.

 

citește și...