Cum a atacat-o Pepe pe Raluca Pastramă! Mesajul subtil pe care i l-a transmis mamei fiicelor sale

30.11.2020, 11:18
Cum a atacat-o Pepe pe Raluca Pastramă! Mesajul subtil pe care i l-a transmis mamei fiicelor sale
Cum a atacat-o Pepe pe Raluca Pastramă! Mesajul subtil pe care i l-a transmis mamei fiicelor sale

Telenovela divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă continuă! După ce au apărut informațiile conform cărora Raluca Pastramă i-ar fi fost infidelă artistului cu un bărbat de origine arabă, reacțiile lui Pepe nu au întârziat să apară. 

Pepe ar fi fost înșelat de mama fiicelor sale, iar cea care l-a avertizat pe solist că Raluca ar avea un amant a fost Oana Roman.

Celebrul interpret mărturisea că nu el și-a dorit acest divorț, afirmând că Raluca a fost cea care a luat această decizie.

Pepe a atacat-o indirect pe Raluca Pastramă

Recent, Pepe a interpretat una dintre piesele sale mai vechi, ‘Aș vrea să te iert’. Cu toate că a scris-o în urmă cu 14 ani, melodia pare că a fost scrisă ieri.

‘Piesa a fost compusă de mine cu 13-14 ani în urmă, dar mulți ar putea spune că a fost compusă astăzi. Arta vine cumva dintr-o inspirație divină, care ar putea însemna o premoniție’, a spus Pepe.

Raluca Pastramă l-a înșelat cu un arab 

În urmă cu o săptămână, apropiații solistului mărturiseau că Pepe ar fi descoperit dovezi concludente despre amantlâcul Ralucăi.

‘Pepe are informații că Raluca îl înșela încă de acum un an. Dar nu așa, oricum, ci cu sentimente. Ea nu a trăit o simplă aventură. În ultimele luni, el a strâns dovezi multe. Da, soția lui a avut o relație stabilă în paralel, Pepe îl și cunoaște pe acest bărbat. Mult timp el nu a simțit nimic. Dar când soția a început să devină din ce în ce mai rece, el și-a dat seama că ceva se întâmplă! Cu arabul doar a flirtat, acum încearcă să se cupleze. Pepe nu iartă infidelitatea, nu trece peste, este foarte răzbunător. O va denigra și pe Raluca Pastramă’, au declarat apropiații lor pentru Playtech.

citește și...