Cum a anunțat-o Ioana Ginghină pe fiica ei că are o nouă relație. ”Vina mea creștea, egoismul devenea din ce în ce mai clar”

24.07.2020, 11:32
Cum a anunțat-o Ioana Ginghină pe fiica ei că are o nouă relație. ”Vina mea creștea, egoismul devenea din ce în ce mai clar”

Actrița Ioana Ginghină a povestit cum a decis să o anunțe pe fiica sa că are un nou iubit, după ce divorțase de tatăl micuței.

După divorțul de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice. Pe blogul ei, actrița a povestit cum a anunțat-o pe fiiica sa că este implicată într-o nouă relație sentimentală.

”Anul trecut, după 12 luni de singurătate la figurat și 9 luni la propriu, am decis că e momentul. Simțeam că pot să fac față unei posibile relații, așa că am zis GO FOR IT! Totuși nu voiam să fiu “prinsă” de paparazzi și Ruxandra să nu știe chiar nimic, ba mai mult, fiind o fetiță mare de 12 ani, 11 la acel moment, se cam prinde de foarte multe lucruri.

Așa că la sfatul terapeutului am zis că ar fi cazul să-i spun Ruxandrei că mă văd cu cineva. I-am gătit paste cu brânză și desert și într-un mod cât se poate de normal, i-am spus că mă întâlnesc cu cineva, de ceva timp.

Am subliniat în discursul meu, că ea va fi întodeauna prioritatea mea, ceea ce înseamnă că nu îi voi prezenta această persoană decât când voi simți că este momentul, iar momentul va fi când voi știi că este ceva pe termen lung”, a povestit vedeta.

”Cele mai lungi secunde din viața mea”

Ioana Ginghină a explicat și cum a reacționat fiica sa.

”Cred că acele câteva secunde au fost pentru mine, cele mai lungi secunde din viața mea. Vina mea creștea, egoismul devenea din ce în ce mai clar. Am făcut o alegere pentru mine, pentru că mă simțeam singură și îmi era dor de prietenia, tovărășia unui bărbat în viața mea.

În timp ce gândeam niște cuvinte logice și care ar putea repara daunele pe care tocmai le făcusem, Ruxi a sărit de pe scaun și m-a îmbrățișat.Apoi luminată la față, cu ochii mari și curioși a început să-mi pună întrebări, multe și rapide.

Cu cine mă întâlneam? O să mă căsătoresc? Unde o să mergem în luna de miere? Când facem copil? Poate să fie ea domnișoara de onoare la nuntă? Cu cine va sta când mergem în luna de miere?, a mai sus actrița.

Luată la întrebări de fiica sa

Ioana Ginghină a mărturisit că fiica sa i-a pus numeroase întrebări la care nu se aștepta.

”Întrebările nu se mai sfârșeau, unde mai pui că erau neașteptate. Copil? Doamne, nici nu mă gândisem… Timp de câteva luni de zile, am ținut secret faptul că mergeam la întâlniri și trebuia în primul rând să fiu eu pregătită pentru o relație serioasă, ca să-i povestesc ei.

Au trecut doar câteva zile, până la întrebările mai grele. Persoana cu care te întâlnești va fi tatăl meu vitreg? Pot sa-l iubesc și pe tata și pe cineva nou în același timp? Trebuie sa-l iubesc? Mă pregătisem să răspund la întrebări despre timpul meu, să îi confirm prioritățile, să o asigur că voi fi întotdeauna acolo pentru ea, dar la genul acesta de întrebări nu mă gândisem.

Ea nu era îngrijorată că nu va obține destulă dragoste, ci că nu va avea ea suficientă dragoste de dat. A fost o întorsătură pentru care eram complet nepregătită. Ne-am așezat și ne-am uitat una în ochii alteia și am discutat lucruri. Am fost sincere cu privire la temeri, speranțe și dureri și bucurii.
I-am spus că indiferent cine intră în viața noastră, părinții ei sunt Alexandru și cu mine”, a încheiat artista.

citește și...