Cum a ajuns Răzvan Fodor să fie actor. ”A fost şi ca un pat moale în care am căzut după ce am renunţat la activitatea muzicală”

29.01.2022, 15:26
Cum a ajuns Răzvan Fodor să fie actor. ”A fost şi ca un pat moale în care am căzut după ce am renunţat la activitatea muzicală”
Cum a ajuns Răzvan Fodor să fie actor. ”A fost şi ca un pat moale în care am căzut după ce am renunţat la activitatea muzicală”

Răzvan Fodor, în vârstă de 46 de ani, a explicat cum a ajuns să joace în  seriale de televiziune. ”A fost şi ca un pat moale în care am căzut după ce am renunţat la activitatea muzicală”, a mărturisit acesta. de-a lungul anilor, Răzvan Fodor a fost cântăreț și a fost implicat în numeroase proiecte de televiziune, prezentând mai multe show-uri.

Răzvan Fodor are o carieră impresionantă. A cântat în trupa Krypton, după care a ajuns să joace în seriale de televiziune și a prezentat numeroase emisiuni la diverse posturi.

În plan personal, Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 14 ani, iar de 11 ani sunt căsătoriți. Cei doi se înțeleg de minune.

Cum a ajuns Răzvan Fodor să fie actor. ”Am luat un casting, se întâmpla undeva în 2005, atunci am şi încheiat cu formaţia Krypton”

Răzvan Fodor a explicat cum a început drumul său în actorie pentru okmagazine.ro. ”Am luat un casting, se întâmpla undeva în 2005, atunci am şi încheiat cu formaţia Krypton. Prin august ne-am despărţit fără mare tam-tam, fără vreo supărare şi ranchiună şi am fost chemat la un casting pe care l-am luat. Acela a fost debutul meu: aveam un rol mic şi drăguţ în „Păcatele Evei”, un serial care s-a făcut în toamna anului 2005 la Acasă TV, cu o distribuţie mişto, cu Răzvan Vasilescu, Oana Pellea… Şi m-a atras foarte tare zona asta, pentru că, la vremea aceea, mi se părea că industria cinematografică şi a televiziunii este mai bine pusă la punct decât industria muzicală din acea perioadă. Şi totodată a fost şi ca un pat moale în care am căzut după ce am renunţat la activitatea muzicală”, a declarat artistul.

Întrebat despre planurile pe care le au el și soția sa, Irina, anul acesta, Răzvan Fodor a spus: ”Nu-mi pun întrebări. Aşteptăm să vedem ce va mai urma şi la Irina. Ce ştiu de mine e că merg în continuare cu încă un sezon la Adela. Voi filma până în iunie. În rest, suntem foarte implicaţi în toate planurile care ţin de copil. Sper să fie şi ăsta un an bun. Nu ştiu dacă să mă rog pentru lucruri profesionale, cât pentru ca noi să fim sănătoşi la cap. Nu doar noi ca familie, ci şi apropiaţii noştri. Pentru că a luat-o lumea razna, îi simt. Chiar mă uit în jurul meu printre mulţi apropiaţi şi văd asta”.

citește și...