Ce spune Olimpia Melinte despre oprirea filmărilor la serialul ”Vlad”. ”Este un moment greu”

19.03.2020, 16:18
Ce spune Olimpia Melinte despre oprirea filmărilor la serialul ”Vlad”. ”Este un moment greu”
Ce spune Olimpia Melinte despre oprirea filmărilor la serialul ”Vlad”. ”Este un moment greu”

Actița Olimpia Melinte, interpreta Elizei Dragomir din serialul ”Vlad”, difuzat de Pro TV, a făcut declarații după ce filmările la serialul respectiv au fost sistate din cauza pandemiei de coronavirus din România.

Filmările la serialul ”Vlad”, de la Pro Tv, au fost oprite, actorii și membrii echipei fiind nevoiți să se retragă acasă din cauza pandemiei de coronavirus. Este și cazul actriței Olimpia Melinte, în vâstă de 33 de ani. Vedeta a făcut declarații despre întreruperea filmărilor la serialul ”Vlad” în cadrul unui interviu pentru click.ro.

”Și pentru noi, la fel ca pentru toată lumea, este un moment greu, dar sănătatea și siguranța întregii echipe este pe primul loc. În momentul de față este important să avem grijă de noi și de familiile noastre. Povestea “Vlad” merge mai departe, suntem o echipă mare și unită, credem unii în alții și mai avem multe de filmat împreună! Va asigurăm că în momentul în care această criză va lua sfârșit ne vom întoarce pe set. Sănătate multă tuturor!”, a explicat Olimpia Melinte.

Vedeta a spus și cum îăși petrece timpul în această perioadă.

”Îmi petrec timpul cu familia, fac sport, gătesc, citesc, pictez, mă uit la seriale, spectacole de teatru, operă și filme, cam tot ce nu am reușit să fac în ultimii ani, din lipsă de timp!”, a afirmat ea.

”Am deja o săptămână de autoizolare și pot să spun că ușor, ușor începe să mi se facă dor de agitația de pe set”, a adăugat ea.

Olimpia Melinte a dezvăluit că a pierdut un contract din cauza coonavirusului.

”Am pierdut un contract, care trebuia să se întâmple în Spania vara asta, sper să se reia totuși și să reușim să-l ducem la bun sfârșit până la sfârșitul anului…”, a spus actrița.

citește și...