Cum a ajuns Neti Sandu să lucreze la Pro TV. ”Am amânat 6 luni până să am curajul să semnez contractul”

27.05.2022, 17:35
Cum a ajuns Neti Sandu să lucreze la Pro TV. ”Am amânat 6 luni până să am curajul să semnez contractul”
Cum a ajuns Neti Sandu să lucreze la Pro TV. ”Am amânat 6 luni până să am curajul să semnez contractul”

Neti Sandu, prezentatoarea rubricii de previziuni astrologice de la postul de televizine Pro TV, a făcut mărturisiri despre viața și cariera sa. Vedeta și-a amintit de în ceputurile sale în televiziune și a dezvăluit cum a ajuns să lucreze la  Pro TV.  ”Am amânat 6 luni până să am curajul să semnez contractul”, a declarat aceasta.

Neti Sandu, cea care prezintă previziunile astrologice la Pro TV, a explicat, într-un interviu pentru revista Viva, cum a ajuns să lucreze în televiziune. În plan personal, Neti Sandu a fost căsătorită timp de doi ani.

”Eu eram cu George Mihăiță, la PRO FM, și cei care m-au chemat mă știau de acolo. Mi s-a spus că s-a format o echipă TV care va intra la un matinal și că mă cheamă domnul Florin Călinescu. Am venit și mi-au zis: „Gata, trebuie să zici horoscopul și atât!”. Eu nu am dat probe. Am venit după un an de zile în care ei repetau la perete, iar pe mine m-au chemat cu două săptămâni înainte de a începe emisiunea și au zis: „Gata, asta a fost!”. Așa a fost castingul meu: prezentat și rămas”, a explicat vedeta.

Cum a ajuns Neti Sandu să lucreze la Pro TV. ” Mă gândeam că nu au cum să mă păstreze”

”Sinceră să fiu, nu am avut curaj de la început. Cei de aici îmi ziceau: „Hai, vino și semnează contractul!”, dar mie îmi era frică, pentru că eram în vârstă comparativ cu echipa formată din tineri de 18 ani (eu aveam 38). Mă gândeam că nu au cum să mă păstreze. Îmi era groază să renunț la munca mea, care avea o continuitate, mi s-a părut că e o aventură în necunoscut și am amânat 6 luni până să am curajul să semnez contractul”, a detaliat Neti Sandu.

”Mă gândeam doar la vârsta mea, că nu eram antrenată pentru televiziune și că nu puteam concura cu cei care erau foarte tineri”, a încheiat aceasta.

 

citește și...