Cum a ajuns Marian Râlea să dea la Teatru. ”M-a influenţat cel mai mult în alegerea acestei cariere”

15.04.2022, 15:39
Cum a ajuns Marian Râlea să dea la Teatru. ”M-a influenţat cel mai mult în alegerea acestei cariere”
Cum a ajuns Marian Râlea să dea la teatru. ”M-a influenţat cel mai mult în alegerea acestei cariere”

Actorul Marian Râlea, în vârstă de 64 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră. Acesta a povestit cum a ajuns să dea la Teatru.
”Cel care m-a influenţat cel mai mult în alegerea acestei cariere a fost fratele meu. Era cu aproape patru ani mai mare decât mine şi mi-a dat speranţa şi încrederea că şi eu pot să fac această meserie”, a declarat acesta.

Marian Râlea a absolvit Academia de Teatru și Film, București, promoția 1982. Artistul este cunoscut pentru rolurile pe care le-a interpretat pe scenă, dar și pentru personajele interpretate în seriale de televiziune care s-au bucurat de mare succes la public. De asemenea, Marian Râlea a cucerit publicul și grație emisiunii pentru copii ”Abracadabra”.

Maria Râlea a povestit, pentru revista Viva, cum a ajuns să dea la Teatru. Acesta a mărturisit că cel care l-a influențat să aleagă această carieră a fost fratele său.

Cum a ajuns Marian Râlea să dea la Teatru. ”Am intrat cu aceeaşi poezie, m-a susţinut toată perioada facultăţii”

”Cel care m-a influenţat cel mai mult în alegerea acestei cariere a fost fratele meu, care intrase la Teatru. Era cu aproape patru ani mai mare decât mine şi mi-a dat speranţa şi încrederea că şi eu pot să fac această meserie. Am intrat cu aceeaşi poezie, m-a susţinut toată perioada facultăţii, el fiind deja actor la Braşov. A fost un fel de dinastie teatrală Râlea”, a declarat marian Râlea.

”A fost un soi de strategie. Fratele meu, Andrei, şi-a ales meseria, mama a fost de acord, pentru că ne spunea: „Sigur, tu o să dai la Teatru şi pe urmă probabil n-o să îl pot stăpâni pe ăsta mic. Te las să dai la Teatru ca să nu regreţi pe urmă că nu ai încercat. Dacă intri, bine, dacă nu, nu!”. Şi noi, șmecheri, îi spuneam: „Mamă, dar noi am moştenit talentul de la tine!”, şi atunci era mai simplu. Mama ne-a susţinut, nu i-a fost uşor, ba chiar destul de greu, cât am făcut facultatea. Fratele meu a intrat primul, eu al patrulea, a fost aşa o suferinţă din partea mea, dar la final a avut doi actori”, a completat renumitul aretist.

citește și...