Cum a ajuns Majda Aboulumosha la TV. ”Din 12.000 mii de adolescenți s-au ales 12 oameni. Eu am fost printre ei”

17.05.2022, 15:24
Cum a ajuns Majda Aboulumosha la TV. ”Din 12.000 mii de adolescenți s-au ales 12 oameni. Eu am fost printre ei”

Majda Aboulumosha a povestit, înt-o postare pe care a făcut-o pe contul ei de socializare, cum a auns în televiziune. Se întâmpla în urmă cu 15 ani, când vedeta a participat la un casting pentru o producție TV. ”Din 12.000 mii de adolescenți s-au ales 12 oameni. Eu am fost printre ei”, a dezvăluit Majda.

Majda Aboulumosha este cunoscută ca actriță și vedetă de televiziune. Aceasta este mama unei fetițe, Jacqueline. Majda Aboulumosha are o relație de 3 ani. Vedeta și-a găsit liniștea alături de un bărbat pe nume Mihai.

În mediul online, Majda a povestit cum a ajuns în televiziune, cu mușți ani în urmă. Se întâmpla în urmă cu 15 ani, când a aceasta a participat la un casting. unde fusese înscrisă de verișoara sa.

Cum a ajuns Majda Aboulumosha la TV. ”I-am ținut oglinda să se rujeze și în timpul ăla eu mă tot gândeam… eu de ce mă duc?”

”In urma cu 15 ani am mers la castingul “In al 9-lea cer”. Casting la care m-a inscris verisoara mea fara sa stiu. Asa este ea, verisoara mea, se gandeste mult la mine. Este cel mai mare critic al meu si sora pe care mi-am dorit-o toata viata. Ea este ♥️ Eu am primit telefonul si m-au intrebat daca vreau sa merg sa spun o poezie sau un monolog.  Mi-am zis… ce sa caut eu acolo?!  In schimb, bunica care m-a crescut, mi-a spus…tie iti plac poeziile, mergi sa spui!  M-am dus! Singura! Cu trenul. Am asteptat la o gura de metrou, de unde trebuia sa fiu preluata. Doar ca nu era gura de metrou corecta, cea la care asteptam eu. Tot acolo mai astepta o fata, care se tot farda si isi repeta poezia. I-am tinut oglinda sa se rujeze si in timpul ala eu ma ma tot gandeam… eu de ce ma duc? Cand eram pe picior de plecare, ca am zis ca nu o sa vina nimeni sa ma ia de acolo, am primit un telefon si m-au intrebat unde sunt.  Am ajuns la gura corecta de metrou si acolo am vazut o multime de tineri care mergeau la casting”, a detaliat Majda Aboulumosha.

Aceasta a vorbit și despre producătoarea Ruxandra Ion, cea care a crezut în ea și care a adus-o la postul Acasă TV.  ”Ajunsa acolo…am intrat printre primii sa-mi spun monologul. Microfoane, lumini puternice, era o lume noua pentru mine.  In juriu erau multi oameni, iar in mijloc Doamna Ruxandra.  Mi-am spus monologul din Gabriel Garcia Marquez si dupa i-am cautat privirea sa vad daca e bine sau e rau.  Am mai intrat de cateva ori sa dam niste probe, eram alaturi de Simina. Am ramas prietene de atunci.  Din 12.000 mii de adolescenti s-au ales 12 oameni. Eu am fost printre ei.
Doamna Ruxandra a crezut in mine. A fost omul care m-a adus Acasa. La Acasa TV am petrecut multi ani si am invatat multe. Doamna Ruxandra mi-a dat curaj, mi-a zambit, m-a bagat in sedinta, m-a motivat.  In viata stiu ca totul e cu un scop! Eu nu am renuntat, dar am avut si oamenii care au crezut in mine ♥️ Multumesc @ruxandra_ion2001 pentru “DA, tu mergi mai departe!””, a încheiat vedeta.

citește și...