Cum a ajuns Anca Neacșu, ex-ASIA, să fie confundată cu cea mai bogată româncă. ”Noi nu avem nicio vină. Nici eu, nici ea”

11.06.2021, 10:27
Cum a ajuns Anca Neacșu, ex-ASIA, să fie confundată cu cea mai bogată româncă. ”Noi nu avem nicio vină. Nici eu, nici ea”
Cum a ajuns Anca Neacșu, ex-ASIA, să fie confundată cu cea mai bogată româncă. ”Noi nu avem nicio vină. Nici eu, nici ea”

Anca Neacșu, fostă membră a trupei ASIA, a explicat cum a ajuns să fie confundată cu cea mai bogată româncă din lume.

Anca Neacșu  a fost una dintre componentele uneia dintre cele mai de succes trupe de fete din România – A.S.I.A. Trupa A.S.I.A. a fost înființată în 8 martie 1999 și desființată în anul 2006. Inițial, din formație au făcut parte: Anca Neacşu, Sorana Mohamad, Irina Nicolae şi Anemona Niculescu. Numele formației constituie un acronim al prenumelor celor patru cântărețe care au alcătuit formația inițială: Anca, Sorana, Irina, Anemona.

Anca Neacșu a fost una dintre cele mai îndrăgite componente ale formației A.S.I.A. După destrămarea trupei, aceasta și-a continuat cariera muzicală. În plan personal, Anca Neacșu este căsătorită cu un turc pe nume Serkan Yaman și a locuit o perioadă în Turcia. Prezentă la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, Anca Neacșu a vorbit despre cum a ajuns să fie confundată cu Anca Neacșu, cea mai bogată româncă.

Cum a ajuns Anca Neacșu, ex-ASIA, să fie confundată cu cea mai bogată româncă. ”M-a sunat lumea și m-a întrebat de ce am fost închisă 4 ani”

Anca Neacșu Verma este considerată cea mai bogată româncă din lume. Absolventă a Universităţii din Galaţi, cu master în inginerie, Anca Neacşu a avut o carieră de model interesantă, reuşind să ajungă Miss Universe România. Viaţa i s-a schimbat radical în momentul în care l-a întâlnit pe afaceristul indian Abhishek Verma. În 2012, însă, a izbucnit un scandal de proporţii. Cei doi au fost arestaţi, fiind acuzaţi de fapte de corupţie şi spălare de bani. În 2016, după patru ani de închisoare, Anca a fost eliberată, iar soțul ei un an mai târziu.

Anca Neacșu, fosta componentă a trupei ASIA, a ajuns să fie confundată cu Anca Neacșu Verma de foarte mulți ani, iar zilele trecute acest lucru s-a întâmplat din nou. ”Deci, de vreo zece ani a apărut o știre de genul. Eu eram deja în Turcia, măritată și mă sună telefoanele din România: ”Băi, ce-i cu tine? Știam că te-ai măritat cu un turc”. Domnul respectiv (n.r. soțul celeilalte Anca Neacșu) este indian, dar pentru unii nu contează, tot ceva străin. Blondă, înaltă și atunci am auzit pentru prima oară de Anca Neacșu. Măi, noi nu avem nicio vină. Nici ea, nici eu. Fata chiar mi-a dat follow pe Instagram, ne-am împrietenit. S-au scris în zece ani de câteva ori despre ea, dar faza este că erau pozele meu, scrie despre A.S.I.A., despre succes. M-a sunat lumea sâmbătă seară și m-a întrebat de ce am fost închisă 4 ani”, a declarat Anca Neașcu, ex-ASIA, citată de spynews.ro.

”Fiecare e cu viața ei. Faza este că lumea a făcut ditamai forum-ul pe Facebook. Eu eram la ziua surorii mele și mă întrebau ce s-a întâmplat și mă întrebau dacă sunt ok. Eu eram cu tortul, cu florile, sărbătoream în familie, nu aveam baterie la telefon, toată lumea mă căuta. M-am uitat pe Facebook și am văzut ditamai forumul. Și uite așa… Este tot blondă, înaltă. Ea este din Galați, eu din Tulcea. Eu am făcut Ase, ea Inginerie”, a adăugat aceasta.

citește și...