Cum a ajuns Alexandra Dinu în televiziune. ”M-am dus singură la un casting și am fost aleasă din 300 de persoane”

15.12.2020, 09:47
Cum a ajuns Alexandra Dinu în televiziune. ”M-am dus singură la un casting și am fost aleasă din 300 de persoane”
Cum a ajuns Alexandra Dinu în televiziune. ”M-am dus singură la un casting și am fost aleasă din 300 de persoane”

Alexandra Dinu și-a amintit cum a debutat în televiziune. Vedeta a mărturisit că a fost singură la un casting, în urmă cu foarte mulți ani.

Alexandra Dinu a povestit, pentru revista Viva, cum a ajuns, în urmă cu ani, să lucreze în televiziune. ”Primii pași în televiziune i-am făcut în 1999, când m-am dus singură la un casting și am fost aleasă din 300 de persoane, împreună cu alți tineri, să facem o emisiune pentru TVR2, care se numea „Trupa DP2. Eram cu toții tineri, fără experiență, și am învățat totul din mers. Emisiunea era în direct, 4 ore pe zi, și aveam tot felul de invitați interesanți. În perioada respectivă am cunoscut tot ce însemna showbiz în România. Ulterior, am prezentat o emisiune la TVR1 cu Horia Brenciu și apoi am primit oferta de a prezenta emisiunea „ProMotor”, la PRO TV. Nu a durat mult, pentru că am ales să plec din România, urmându-mi familia pe care tocmai o întemeiasem”, a detaliat vedeta.

Alexandra Dinu a vorbit și despre actorie. ”Prima mea experiență profesională a fost într-un film de cinema al lui Radu Muntean, pe care l-am făcut la vârsta de 17 ani, iar ulterior am început să lucrez în televiziune, ca prezentator. Încă de mică, de când aveam 6 ani, visam să devin actriță. Mereu mi s-a părut interesant să intri în pielea altor personaje. Visam atunci cu ochii deschiși și mi se părea mult mai fascinantă viața de pe ecran decât realitatea. Peste ani de zile aveam să îmbrățisez această meserie, iar în fiecare rol interpretat până acum am pus o mică parte din sufletul meu. Cea mai amplă experiență cinematografică am trăit-o în Italia, însă am avut și șansa de a trăi visul american, tocmai în Los Angeles”, a mai spus Alexandra Dinu.

Alexandra Dinu a fost căsătorită și are un băiat

Fostul fotbalist Adrian Mutu a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, Mario. De asemenea, el a fost însurat și cu o frumoasă brunetă din Republica Dominicană, Consuelo Matos Gomez, de care s-a separat în urmă cu câțiva ani. Din mariajul lor au rezultat două fete, Adriana, în vârstă de 14 ani, și Maya, în vârstă de 12 ani. Cel supranumit ”Briliantul” s-a căsătorit cu Sandra în data de 15 octombrie 2017. Nașii de cununie ai celor doi au fost fostul fotbalist și antrenor Cosmin Contra, și soția sa, Alina. Adrian Mutu și Sandra au împreună un băiețel, Tiago.

Alexandra Dinu a vorbit, în cadrul unui interviu pentru revista Viva, despre perioada în care a fost măritată, dar și despre divorțul prin care a trecut. ”La vremea respectivă, am trăit foarte intens totul, eram și foarte tânără și fără experiență. Astăzi, însă, este un capitol încheiat de foarte mult timp, am senzația că face parte „dintr-o altă viață”. Este o experiență care m-a ajutat să cresc, să mă cunosc și să înțeleg ce îmi doresc. Și mi-a lăsat cel mai de preț cadou: pe fiul meu, Mario. Așa că voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta”, a mărturisit Alexandra Dinu.

Vedeta a mai afirmat că crede în căsătorie. ”Cred în căsătorie și o să fac acest pas atunci când o să simt că acesta este singurul lucru care-mi mai lipsește”, a adăugat ea.

citește și...