Cum a ajuns Adrian Văncică să joace în serialul ”Las Fierbinți”. ”Iniţial, beţivul trebuia să fie jucat de Mihai Mărgineanu”

26.04.2021, 14:46
Cum a ajuns Adrian Văncică să joace în serialul ”Las Fierbinți”. ”Iniţial, beţivul trebuia să fie jucat de Mihai Mărgineanu”
Cum a ajuns Adrian Văncică să joace în serialul ”Las Fierbinți”. ”Iniţial, beţivul trebuia să fie jucat de Mihai Mărgineanu”

Actorul Adrian Văncică a povestit cum a ajuns să interpreteze personajul Celentano în serialul ”Las Fierbinți”.

Adrian Văncică este cunoscut publicului telespectator și grație rolului Celentano pe care îl interpretează în serialul de mare succes ”Las Fierbinți”, de la Pro TV. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru publicația Formula AS, Adrian Văncică a dezvăluit cum a ajuns să joace acest rol.

”S-a întâmplat aşa: făcusem un scurt­metraj la Media Pro, moment în care s-a aprobat intrarea în producţie a serialului „Las Fierbinţi”. Iniţial, beţivul trebuia să fie jucat de Mihai Mărgineanu (acum în rolul lui Ardiles), dar se dorea altă abordare a acelui per­so­naj. Ei bine, Andrei Boncea, producătorul de film, care mă ştia de la acel scurtmetraj, m-a propus ime­diat pe mine. I-a plăcut lui de mine, ochi de pro­ducător, ce să zic… Apoi, s-au legat toate. Cu Mimi Brănescu, care scria scenariile, mă ştiam foarte bine, am dat o probă şi gata. Am fost omul potrivit la momentul potrivit, dar apoi m-am şi achitat de sar­cină. De ce spun asta? Pentru că sunt mulţi ac­tori care fac tot posibilul să ajungă într-un proiect: dau telefoane, insistă pe la toate uşile, iar când prind rolul respectiv, îl dau de gard. Toată energia lor se consumase deja pe obţinerea rolului. Ştii cum e: vrei musai pe pârtie, te echipezi, îţi iei cele mai performante schiuri, te caţeri sus de tot, dar când să cobori, să zbori la vale în momentul cel mai frumos al sportului, faci schiurile X, te împie­dici şi dus eşti”, a declarat Adrian Văncică.


Cum se înțelege Adrian Văncică cu colegii săi din ”Las Fierbinți”


”Am ştiut că va fi bine. Ne potrivim, per­sonajele sunt clare, umorul e bun, fin, are şi ceva învăţăminte toată povestea asta. Am simţit cu toţii că e bine. Dar să ne fi spus atunci că vom ajunge la optsprezece sezoane, câte sunt azi, n-am fi crezut niciunul. Însă pot explica succesul serialului: el este asigurat de faptul că jonglează cu mai multe tipuri de umor. Are şi glume din topor, dar are şi anume fineţuri, iar umorul său este întotdeauna legat de un mesaj. Se spune ceva acolo, sunt lecţii transmise, sunt ironii, nu facem serialul acesta nu­mai de dragul de a fi comici”, a mai spus actorul.

Adrian Văncică a dezvăluit și care este atmosfera pe platourile de filmare și cum se înțelege cu colegii săi.

”Evident că ne şi simţim bine, pentru că la un asemenea volum de muncă, dacă nu am fi prieteni, dacă nu ne-am înţelege, ar fi un dezastru. Aici avem noroc: cu oricare dintre colegii mei am zi de filmare, ziua aceea este una bună. Nu se întâmplă des într-o viaţă de actor să ai parte de un astfel de grup, cu o asemenea armonie. Da, în mod cert ne po­trivim, ne simţim excelent pe platourile de fil­mare, dar munca este una asiduă. A fi actor e o me­serie, nu o distracţie fără sfârșit. Aşadar, doar mun­ca aceasta şi zbaterea de a fi mereu original au asi­gurat succesul seriei „Las Fierbinţi”. Explozia umorului trebuie să fie una controlată, ca atunci când detonezi o clădire: dacă nu pui dinamita unde trebuie, când trebuie, în ordinea perfectă, explozia va face un dezastru în jur”, a mai spus acesta.

 

citește și...