Cum a aflat Șerban Copoț că va deveni tată pentru a treia oară! Soția lui va aduce pe lume o fetiță

03.07.2020, 13:53
Cum a aflat Șerban Copoț că va deveni tată pentru a treia oară! Soția lui va aduce pe lume o fetiță
Cum a aflat Șerban Copoț că va deveni tată pentru a treia oară! Soția lui va aduce pe lume o fetiță

Bucurie imensă pentru Șerban Copoț, prezentatorul de la ‘iUmor’. El a dezvăluit faptul că va deveni tată pentru a treia oară. De data aceasta, soția lui va aduce pe lume o fetiță. Cei doi mai au acasă doi băieți.

Fostul solist al trupei Animal X a făcut și primele declarații, chiar de ziua lui de naștere. Peste câteva luni, partenera lui, Roxana, va naște o fetiță.

Va deveni și tătic de fată

‘Știam de ceva timp, dar am preferat să fim siguri că totul este ok și că sarcina e suficient de avansată și putem sta liniștiți. M-am simțit în al nouălea cer. Fiecare copil este un dar de la Dumnezeu și mai ales că acum am doi băieți, o să vină și o fetiță, zici că am calculat treaba asta. Ne bucurăm de lucrurile astea ca orice om normal. 

Sunt cu mintea deschisă să învăț lucruri pentru că vin dintr-o familie unde eram numai băieți, patru frați, deci sunt niște lucruri noi. Dar, în general, cred că m-am descurcat cu fetele în viață. Am făcut alegerile potrivite și cred că o să mă descurc și cu cea mică!’, a spus fostul solist, scrie Wowbiz.

S-au căsătorit în 2015

Șerban Copoț și soția lui, Roxana, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un deceniu. Au împreună doi băieți, pe Tedi și Alex. Șerban și Roxana au mers la starea civilă în martie 2015.

Deși sunt într-o relație de foarte mult timp, prezentatorul tv are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale.

‘Răbdarea, bunul simț ardelenesc și, pot spune cu mâna pe inimă, că este o mamă dedicată total familiei. Și, da, este și frumoasă, deșteaptă și devreme acasă. Și, da, sunt mai norocos decât prevede legea!”. De asemenea, artistul a explicat că statutul său de persoană publică nu a fost o provocare pentru căsnicia lor: „Atâta timp cât nu sunt două vedete în casă nu sunt probleme. Cel puțin asta este teoria mea. Este obisnuită cu acest statut al meu. Acum că toată lumea știe că sunt căsătorit și cu doi copii, lucrurile au devenit mai simple’, spunea Șerban Copoț, într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro.

citește și...