Cum se menține în formă Laura Cosoi. Ce dietă urmează 

07.11.2019, 18:51
Cum se menține în formă Laura Cosoi. Ce dietă urmează 
Cum se menține în formă Laura Cosoi

Laura Cosoi are o siluetă de invidiat, chiar și după ce a devenit mamă. Actrița a dezvăluit cum se menține în formă și ce dietă urmează. 

Deși nu are foarte mult timp pentru a face sport, Laura Cosoi a povestit că stilul său alimentar și de viață îi priește de minune. Vedeta a vorbit recent despre dieta pe care o ține și despre alimentele pe care le consumă deseori. 

Cum se menține în formă Laura Cosoi

„Beau multă apă. Asta în primul rând. De când mă trezesc, până seara. Am o stică cu apă la mine tot timpul. Merg, fac plimbări. Nu am cum să ajung la sală pentru că în momentul de față am un program haotic. Lucrez la două spectacole, am repetiții, merg la genul acesta de evenimente care merită toată energia mea și nu apuc să fac atât sport pe cât mi-aș dori dar am grijă la ce mănânc”, a declarat Cosoi pentru Click.

„Încerc în fiecare zi să mănânc fructe. Şi nu mănânc neapărat nu ştiu ce fructe exotice, mănânc ce avem noi pe piaţă în momentul acesta, mere, pere, prune, struguri. Nu mă dau la o parte de la fructele de sezon. Dar, evident că nu îmi lipseşte avocado. Mănânc şi carbohridraţi, mănânc paste, mănânc de toate”, a mai spus Laura.

Actrița a povestit, în detaliu, și la ce ore mănâncă: „Dimineaţa am o masă destul de consistentă. Mănânc bine, apoi mai am o masă consistentă pe la 14.15, apoi seara pe la 18-19 este ultima masă, care nu este atât de consistentă de obicei. Mănânc o salată de fasole, de exemplu, sau un peşte la grătar, ceva ce se prepară foarte uşor, fără pâine”.

 

citește și...