Cine e Florin Muntean, bărbatul care și-a prins soția în timp ce îl înșela cu Ciprian Marica/ VIDEO

29.04.2020, 21:25
Cine e Florin Muntean, bărbatul care și-a prins soția în timp ce îl înșela cu Ciprian Marica/ VIDEO
Cine e Florin Muntean, bărbatul care și-a prins soția în timp ce îl înșela cu Ciprian Marica

Scandalul anului îl are în prim-plan pe Ciprian Marica! Fotbalistul a fost prins că o înșela pe mama copiilor săi, Ioana Marcu, cu soția celui mai bun prieten.

Cel care i-a dat în vileag pe cei doi amorezi a fost chiar soțul femeii, care este nimeni altul decât Florin Muntean, fiul fostului șef Transgaz.

Cine e Florin Muntean, bărbatul care și-a prins soția în timp ce îl înșela cu Ciprian Marica

Evenimentul tragico-comic s-a întâmplat în vara lui 2019, când Florin Munteanu i-a prins în flagrant pe fostul internațional și Ana Muntean într-o cameră din hotelul de lux Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

Florin Munteanu și Ana Muntean sunt căsătoriți din 2015 și au împreună doi copii, însă asta nu a împiedicat-o pe tânăra de 31 de ani să-și trădeze partenerul de viață.

Cei doi soți erau prieteni de ceva vreme cu Ciprian Marica și iubita lui, iar familiile aveau chiar și apartamente în același bloc în Mamaia, Constanța. În plus, sportivul a participat în 2018 la botezul celui de-al doilea copil al lui Marica, Ethan Ioan.

Cine e Florin Muntean, bărbatul care și-a prins soția în timp ce îl înșela cu Ciprian Marica! Florin Muntean are 33 de ani și este fost baschetbalist la Gaz Metan Mediaș și la U Cluj.

Cotidianul ziardecluj.ro a publicat miercuri, 29 aprilie, un material video absolut fabulos. Ciprian Marica și amanta lui au fost prinși la hotel de soțul încornorat, Florin Munteanu, care a și filmat tot incidentul.

Pe filmare se vede cum Ciprian Marica iese din camera de hotel, la bustul gol, acoperit doar de un prosop alb. Din detaliile prezentate de ziardecluj.ro reiese că Florin Muntean junior începuse să simtă că nevasta nu îi este fidelă de ceva vreme. Nu mare i-a fost mirarea când a descoperit că Ana îl înșela cu amicul lui.

Florin Muntean nu a divorțat de soția infidelă

Vizibil afectat că a fost prins în fapt, Ciprian Marica a încercat să îl scoată pe soțul încornorat de pe coridoarele hotelului, însă acesta a refuzat și a dorit să stea de vorbă cu soția lui. După minute bune de așteptare în fața ușii, Ana Muntean a ieșit în cele din urmă din camera de hotel.

Între Florin Muntean și soția lui a început o discuție, în care acesta i-a reproșat că este de cea mai joasă speță. Cu toate că și-a prins partenera în offsaid, bărbatul a dat dovadă de o calmitate ieșită din comun.

‘Ai zis că ți-e scârbă să te atingă cineva. Ai ceva de spus? Eu te-am acuzat de o singură persoană toată viața mea. Ce ai să îmi spui? Am avut dreptate și atunci când ați rămas la mare. Nu este prima dată. Ești de vreo patru ore aici’, i-a spus Florin Muntean soției sale.

Deși a trecut un an de când și-a prins partenera cu Ciprian Marica, cei doi soți nu au divorțat. Se pare că Florin Muntean a decis să nu divorțeze de femeia cu care este căsătorit din 2015, de dragul celor doi băieți pe care îi au împreună.

‘Știam că există această filmare, știam de problemele lui din căsnicie, dar nu știu cum a ajuns videoclipul în presă. Oricum, Florinel și Ana au zis să-și mai dea o șansă’, au povestit surse din apropierea lui Florin Muntean, scrie Libertatea.

Ciprian Marica este și el într-o relație serioasă de mai bine de cinci ani cu Ioana Marcu, femeia care i-a dăruit doi copii. Ciprian Marica și Ioana Marcu nu sunt căsătoriți.

citește și...