Cum a afectat-o pandemia pe Amalia Năstase. ”Eu am câştigat, dar am şi pierdut bani”

26.07.2021, 11:20
Cum a afectat-o pandemia pe Amalia Năstase. ”Eu am câştigat, dar am şi pierdut bani”
Cum a afectat-o pandemie pe Amalia Năstase. ”Eu am câştigat, dar am şi pierdut bani”

Amalia Năstase a dezvăluit cum a afectat-o pandemia de coronavirus din punct de vedere financiar. ”Eu am câştigat, dar am şi pierdut bani”, a declarat vedeta. Amalia Năstase a explicat și pe ce anume îi place să cheltuiască banii. ”Eu orice ban am, îl dau pe experienţe cu copiii şi cu Răzvan”, a afirmat Amalia Năstase.

Amalia Năstase a fost căsătorită cu Ilie Năstase și a divorțat de acesta în urmă cu peste zece ani. Din mariajul lor au rezultat două fete, Alessia și Emma. În anul 2016, Amalia Năstase s-a recăsătorit cu Răzvan Vasilescu, un om de afaceri cu care are un băiat pe nume Toma. Cu toate acestea, Amalia Năstase poartă în continuare, inclusiv în acte, numele fostului partener de viață, legendarul campion de tenis Ilie Năstase.

Amalia Năstase este absolventă a Facultății de Finanțe-Bănci, însă mărturisește că nu prea are legătură cu finanțele, după cum a afirmat într-un intervu pentru okmagazine.ro. De asemenea, Amalia Năstase a explicat cum a fost afectată din piunct de vedere financiar de perioada de pandemie de coronavirus.

Cum a afectat-o pandemia pe Amalia Năstase. ”Nu mă gândesc să fac o socoteală a banilor pe care i-am pierdut”

”Eu am câştigat, dar am şi pierdut bani în pandemie. Nu mă gândesc să fac o socoteală a banilor pe care i-am pierdut, deoarece ştiu că voi câştiga pe alte părţi. Facultatea pe care am făcut-o nu era deloc menirea mea şi nu m-a ajutat prea mult. E o facultate bună, e pentru oamenii pasionaţi de aşa ceva. Eu eram paralelă cu finanţele, nu prea sunt în măsură să vorbesc despre ele. Eu orice ban am, îl dau pe experienţe cu copiii şi cu Răzvan”, a declarat Amalia Năstase. Acesta a explicat pe ce cheltuie cei mai mulți bani: ”Vacanțe și concerte”.

Amalia Năstase a mai dezvăluit că ea nu le cumpără haine scumnpe celor două fete pe care le are cu Ilie Năstase. Emma și Alessia: ”Am încercat să le învăţ cum să combine o piesă scumpă cu ceva ieftin şi să arate cool. Eu nu le cumpăr haine scumpe, dar se descurcă ele de la tatăl lor”.

 

citește și...