Cum a adoptat-o Teo Trandafir pe Maia. ”Am primit un telefon”

21.11.2020, 11:19
Cum a adoptat-o Teo Trandafir pe Maia. ”Am primit un telefon”
Cum a adoptat-o Teo Trandafir pe Maia. ”Am primit un telefon”

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir a dezvăluit cum a ajuns să o înfieze pe Maia, fiica ei.

Teo Trandafir este mama unei fetițe, Maia, pe care a înfiat-o în urmă cu foarte mulți ani., Invitată la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la postul de televizune Kanal D, Teo Trandafir a dezvăluit cum a ajuns să o adopte pe Maia. “Cu câteva luni în urmă (n. red. de momentul in care Maia a devenit fiica ei), o bună prietenă pierdea copilul. Și mi-a dat telefon de la spital, era extrem de sedată și m-a întrebat cu jumătate de glas dacă mă leg să adoptăm amândouă. N-am putut să-i spun în momentul ăla nimic. Și-am spus “Mă leg”. Am ajuns acasă și am spus “Doamne, am mințit-o”. Cum să fac eu acum? Și am început să mă rog la Dumnezeu, exact așa cuvânt cu cuvânt ”Doamne, dacă tu crezi că eu pot să am grijă de un copil, eu care nu pot să am grijă de mine, dă-mi un semn. O să fiu cu urechile ciulite, o să înţeleg, pentru că știi că sunt suficient de subtilă încât în momentul în care îmi declini o realitate să o prind din zbor”. Nu mi-a declinat o realitate, am primit un telefon. ”bună ziua, am în fața mea o femeie care dorește să…Vrei?”…”Da””, a povestit Teo Trandafir, citată de wowbiz.ro.

“După care au început nenorocirile, medicii din jurul meu, prietenii îmi spuneau că nu trebuia să fac asta pentru că trebuiau făcute analize, niște teste, că nu se știa dacă e fată sau băiat. Am spus că o să-i cumpăr toate hainele albe. Perfect, și dacă-l făceam eu știam dacă e fată sau băiat? Și dacă-l făceam eu știam dacă are toate mâinile sau picioarele? Este copilul meu! Copilul meu urla după mine. Și într-unul din interviurile pe care Maia le-a acordat pentru Kanal D spunea așa ”Din cer eu te-am ales ca să fim împreună și să ne trăim fericirea” Ea m-a ales, eu doar am știut să spun da în momentul în care a trebuit”, a mai spus vedeta TV.

Ce spune Teo Trandafir despre lipsurile materiale

Prezentatoarea de televiziune a vorbit și despre perioadele mai dificile prin care a trecut de-a lungul anilor.

Teo Trandafir a mărturisit că a avut parte de lipsuri materiale, dar a reușit să treacă peste momentele dificile alături de fiica sa.

„Cred că am fost atât de săracă încât nu îmi permiteam cinematograf, mă gândeam de două ori la asta. Preferam să îi cumpăr fiicei mele o pereche de încălțări pentru că, la un moment dat, s-a pus problema și așa. Am avut o revelație în cliaă în care antrenoarea de baschet a fiicei mele m-a întrebat dacă este în regulă să îi ofere Maiei, din partea ei, o pereche de încălțări sport pentru că îi este clar că ale ei i-au rămas mici. Nu îmi dădusem seama. Și atunci am zis așa: această situație trebuie să înceteze acum, este destul, Maia a suferit împreună cu mine eroic, suntem doi soldați, umăr la umăr, am trecut împreună printr-un război pe care l-am și câștigat”, a mai declarat Teo Trandafir.

 

citește și...