Cum a abordat-o Speak pe iubita lui, Ștefania ”Ea s-a gudurat un pic”

13.04.2021, 10:48
Cum a abordat-o Speak pe iubita lui, Ștefania ”Ea s-a gudurat un pic”
Cum a abordat-o Speak pe iubita lui, Ștefania ”Ea s-a gudurat un pic”

Speak a dezvăluit cum a întâlnit-o și cum a abordat-o pe iubita sa, Ștefania.

Speak se pregătește de nuntă cu iubita sa, Ștefania, pe care a cerut-o în căsătorie pe durata participării la emisiunea ”Asia Express”.

Speak a oferit amănunte despre începutul poveștii de dragoste dintre ei. Artistul a dezvăluit cum a abordat-o pe Ștefania.

Cum a abordat-o Speak pe iubita lui, Ștefania. ”I-am dat un mesaj scurt și i-am zis: „nu-i rău””

Speak a afirmat că a văzut-o pentru prima oară pe Ștefania într-un story de-a lui Emil Rengle, pe rețelele de socializare. Ulterior, artistul a urmărit ce posta Ștefania în mediul online.

„Pe Ștefania am văzut-o prima oară într-un story de-al lui Emil Rengle. Aveau ei un job, undeva cu dans. I-am dat mesaj lui Emil Rengle, pentru că în jurul lor sau ceva vorbeau de niște găini ei și i-am zis: „cam frumoasa găinile tale”. I-am dat follow ei și vedeam ce postează. La un moment dat ea era în mașină și fredona piesa de la radio „Shape of You” de la Ed Sheeran. Și i-am dat un mesaj scurt și i-am zis: „nu-i rău”. Atât. Ea s-a gudurat un pic”, a povestit Speak, citat de spynews.ro.

Speak a mai povestit că s-a mutat împreună cu Ștefania la patru luni după ce s-au cunoscut. „Am început să vorbim, dar foarte scurt. Ea dansa pentru Smiley și cu Inna și… Am cerut-o la Asia Express. Mi-a dat Smiley mesaj atunci. După vreo patru luni ne-am mutat împreună. Să treacă pandemia asta și fac nunta. Eu nu prea vreau nuntă mare, dar ea vrea la modul să fie „prințesistică”. Eu vreau să fiu invitat la nunta mea. Așa i-am zis: „Tu-mi zici ora, data și cum să mă îmbrac și locul””, a adăugat artistul.

citește și...