Culiță Sterp, mesaj emoționant pentru iubita însărcinată! Artistul luptă la ‘Survivor România’: ‘Niciodată nu am fost așa motivat’

29.01.2021, 12:00
Culiță Sterp, mesaj emoționant pentru iubita însărcinată! Artistul luptă la 'Survivor România': 'Niciodată nu am fost așa motivat'
Culiță Sterp, mesaj emoționant pentru iubita însărcinată! Artistul luptă la 'Survivor România'

În cadrul competiției ‘Survivor România’, Culiță Sterp a avut ocazia de a trimite, dar și de a primi un mesaj de la familia lui. Solistul a preferat să îi trimită un mesaj emoționant iubitei însărcinate, care îl așteaptă acasă. 

Culiță Sterp va deveni tătic pentru prima dată și este în culmea fericirii. Concurentul din echipa ‘Faimoșilor’ a mărturisit că nu-și exteriorizează sentimentele și s-a bucurat teribil că a luat legătura cu cei dragi.

Culiță Sterp i-a transmis un mesaj partenerei lui

‘La fel ca si colegii mei, chiar mi-as fi dorit să primesc un mesaj de la familia mea, in special de la iubita mea, pentru ca este insarcinata si mai are putin si naste. Eu sunt o fire care se exteriorizeaza foarte greu, nu prea le arăt lor ce simt, dar în sufletul meu se întâmplă multe chestii.

Și mă bucur totusi ca o sa vorbesc cu prietenii mei, macar asa stiu ca si ea e bine, poate o să îmi spună ceva si de ea și de mama mea, de fratii mei, de cei de acasă. Niciodata nu am fost asa motivat, ca acum. Eu cred că o să câștig, sper să câștigăm și noi toți, ca echipă’, a fost mesajul transmis de Culiță Sterp.

Daniela Iliescu, detalii despre sarcină

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță, urmează să aducă pe lume un bebeluș. Tânăra este gravidă în al doilea trimestru. Recent, ea a avut o intervenție telefonică la emisiunea ‘Teo Show’ și a făcut dezvăluiri uluitoare despre relația cu Culiță Sterp și relația lor.

‘Mă simt foarte bine! Chiar mă simt foarte bine și, chiar dacă Culiță este plecat, îmi este bine! Cu sarcina mai ales, mă bucur că totul merge bine. Am fost săptămâna trecută la control și pare că totul este în regulă’, a dezvăluit Daniela Iliescu, la Kanal D.

citește și...