Ce studii are Teodora, fiica lui Gigi Becali. Tânăra a terminat și un masterat

13.10.2019, 17:04
Ce studii are Teodora, fiica lui Gigi Becali. Tânăra a terminat și un masterat
Cum l-a acceptat Gigi Becali pe soţul fiicei sale, Teodora

Teodora, fata cea mai mare a lui Gigi Becali, și iubitul său, Mihai Mincu, și-au unit ieri destinele în fața lui Dumnezeu. Înainte să se căsătorească, fiica afaceristului și-a terminat studiile, inclusiv un masterat. 

Proaspăta mireasă din Familia Becali a fost studentă la ASE, la Facultatea de Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor. Cursurile pe care le-a urmat la instituția din București au fost predate în engleză. Teodora și-a dat licența în 2018, iar lucrarea sa de diplomă s-a numit „Politica concurenței în industria turismului”.

Interesul său pentru turism și antreprenoriat nu e de mirare, având în vedere că și tatăl ei are numeroase businessuri în domeniu. 

Teodora a făcut un masterat în limba engleză

Fata cea mare a patronului de la FCSB nu s-a oprit cu studiile după absolvirea facultății, ci a urmat și un masterat, tot în limba engleză, pe care l-a încheiat în această vară, cu puțin timp timp înainte să ajungă pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. 

Nunta Teodorei, care a avut loc ieri la Palatul Snagov, a fost una grandioasă, iar invitații numai unul și unul, printre care numeroase VIP-uri din diverse domenii.

Pe parcursul nopții, mireasa a dorit să mulțumească public familiei pentru tot ce a făcut pentru ea. „Tată, eu îți mulțumesc pentru tot! Tu și mama ați făcut totul pentru mine”, a spus Teodora.

citește și...