Cui lasă Cătălin Botezatu averea! Și-a făcut testamentul acum 11 ani

04.10.2019, 17:02
Cui lasă Cătălin Botezatu averea! Și-a făcut testamentul acum 11 ani
Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul acum 11 ani

Cătălin Botezatu trece printr-o perioadă grea, după ce a fost diagnosticat cu cancer la colon și a suferit o intervenție chirurgicală în Turcia. Designerul și-a făcut testamentul acum 11 ani și știe foarte clar cui va lăsa întreaga avere. 

Botezatu a luat decizia de a-și face testamentul în 2008 atunci când a trecut printr-o perioadă proastă.

Cătălin Botezatu: „Moartea este o chestie firească”

„Mi-am făcut testamentul, acum vreo doi ani. Am avut o pasă proastă şi mi l-am făcut. E normal, moartea este o chestie firească, e un pas normal”, spunea Cătălin în 2010. 

Creatorul de modă a dezvăluit atunci și cum se va împărți averea sa: „De-a lungul timpului, am făcut donații importante unor instituții din România, dar mai ales din afară. Așa că tot ce rămâne, mult-puțin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei știu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris”.

Designerul se reface după operație

Designerul a vorbit și despre părinții săi: „Părinții mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi. Am foarte multă îmbrăcăminte din tinerețe. Dacă stăm să ne gândim la Gianni Versace, acum cine are produse semnate Gianni Versace are o avere! Am păstrat câteva din ele. Multe nu mai îmi vin, trebuie să recunosc, dar le-am păstrat ca amintire”.

În prezent, Bote se reface după intervenția chirurgicală dificilă pe care a suferit-o în Turcia și își ține fanii la curent cu evoluția stării sale de sănătate. „În ceea ce mă privește, îmi revin încet, dar sigur. Am făcut un nou control și în curând totul va intra în normal! Mulțumesc încă o dată celor care mi-ați scris mii de mesaje și sunt fericit că nu m-ați uitat!❤”, a scris recent pe o rețea socială.

citește și...