Imagini șocante cu Cătălin Botezatu după ce a fost operat de urgență. Are ditamai cicatricea pe burtă: ‘Am trecut pe lângă moarte’

09.09.2019, 17:59

Cătălin Botezatu a trecut prin momente dificile, după ce a fost operat de urgență! Designerul a suferit o intervenție chirurgicală în urma căreia i-a fost îndepărtată o tumoră.

Imagini șocante cu Cătălin Botezatu după ce a fost operat de urgență. Are ditamai cicatricea pe burtă: ‘Am trecut pe lângă moarte’

Operația a avut loc în Turcia. La câteva zile de la intervenție, Cătălin Botezatu și-a arătat operația de pe burtă. El a făcut declarații direct de pe patul de spital, la emisiunea Teo Show.

‘Nu credeam că o să am niște dureri atât de mari. Niciodată nu am avut dureri așa mari! Durere în tot corpul… Au trecut, mi-au dat tot felul de sedative. Blocul operator arată ca la NASA. Stomacul meu e puțin umflat. 

M-am speriat când am văzut cum arată operația. Sunt două cusături, una cu niște capse de metal, pe interior. A fost o durere groaznică după ce s-a dus anestezia. Au fost mulți medici, multe asistente in salon. Eram conectat la nu știu câte aparate, la nu știu câte fire. Am zis: Doamne, ce am pățit? Ce mi se întâmplă?! Medicii sunt nemaipomeniți!

Aveam o durere care se mișca de colo-colo, nu i-am dat importanță. Am făcut un control total, i-am spus dlui doctor că mă doare în stomac ceva. S-a sfătuit cu alți medici. Mi-a zis că e apendicele. De jurul împrejurul apendicelui sunt niște săculeți, dacă se lipesc de apendice nu e bine, dar nu îmi închipuiam că e așa. Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul’, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Operația lui Cătălin a durat 5 ore și jumătate: ‘Neoplasm mucinos, o tumoră foarte rară care se poate transforma în cancer. A trebuit să programăm operația aici. Starea lui este bună, operația a decurs foarte bine’, au spus medicii care l-au operat pe designer.

citește și...