Cu cine seamănă fetița Ginei Pistol și a lui Smiley. ”Îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi”

10.04.2021, 11:03
Cu cine seamănă fetița Ginei Pistol și a lui Smiley. ”Îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi”
Cu cine seamănă fetița Ginei Pistol și a lui Smiley. ”Îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi”

Vedeta de televiziune Gina Pistol a mărturisit cu cine seamănă mai mult fiica ei și a lui Smiley, Josephine Ana.

Smiley formează un cuplu foarte frumos cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana.

Gina Pistol a fost întrebată de fanii săi din mediul online cu cine seamănă micuța. „Voi încerca să vă răspund la întrebarea: ”Cu cine seamănă asta mică?”. Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi. Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, a explicat vedeta de televiziune, potrivit a1.ro.

Fetița Ginei Pistol și a lui Smiley a împlinit o lună

Josephine Ana, fetița Ginei Pistol și a lui Smiley a împlinit o lună de viață.

Prezentatoarea de televiziune a vorbit despre acest lucru pe contul ei de socializare.

”Astăzi fiica mea a făcut o lună. Nu pot să cred că a trecut o lună. Am impresia că o cunosc de o viață întreagă. Parcă toate trăirile pe care le-am avut eu până la ea parcă sunt niște trăiri într-o altă viață. Nu știu cum să vă explic, e foarte ciudat”, a spus Gina Pistol, potrivit spynews.ro.

Smiley despre relația cu Gina Pistol: ”A fost ce aveam eu nevoie”

Recent, Smiley a scos la iveală amănunte mai puțin știute din relația sa cu prezentatoarea de televiziune la podcastul realizat de Mihai Morar.

 „Eu pentru Gina am fost un test de răbdare. Ea cumva a devenit mai răbdătoare, mai așezată mai echilibrată. Ea e mai colerică, mai vulcanică și eu te pot scoate din sărite foarte ușor prin felul meu de a fi. Nu e ușor pentru o femeie să stea cu unul ca mine”, a spus artistul.

„Ea pentru mine a fost ce aveam eu nevoie ca prezență feminină în viața mea. Pentru că regăsesc foarte multe lucruri care îmi plac în general la oameni în Gina: este foarte jovială, super de gașcă, are un simț al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea, oriunde am fost, m-am simțit excepțional, n-am simțit niciodată un moment de plictiseală, ne plac același gen de trupe, de filme, aceeași mâncare. Suntem foarte asemănători din foarte multe puncte de vedere. Nu-mi pune întrebări inutile. E foarte important pentru viața mea să am un om acasă care mă așteaptă și care nu pune la îndoială ceea ce spun eu vizavi de programul meu, de ceea ce am eu nevoie și care îmi oferă ceea ce am eu nevoie”, a adăugat el.

 

citește și...