Cu cine se iubește Carmen Negoiță! S-au afișat ca doi îndrăgostiți pe plaja din Mamaia

21.06.2021, 12:07
Cu cine se iubește Carmen Negoiță! S-au afișat ca doi îndrăgostiți pe plaja din Mamaia
Cu cine se iubește Carmen Negoiță! S-au afișat ca doi îndrăgostiți pe plaja din Mamaia

Carmen Negoiță iubește din nou la 11 ani de la divorțul de Ionuț Negoiță, cu care are doi copii. Blondina s-a afișat, fără rețineri, cu noul iubit pe plaja din Mamaia.

Se pare că noul bărbat din viața ei este destul de cunoscut în politică. Este vorba de secretarul de stat de la Ministerul Muncii, penelistul Cătălin Boboc, în vârstă de 45 de ani. Conform Click!, bărbatul are și el un băiat dintr-o căsnicie anterioară.

Carmen Negoiță, amorezată de noul iubit

Celebra bloggeriță le-a arătat tuturor că este tare îndrăgostită, iar pe rețelele de socializare a postat mai multe imagini cu noul său partener.

Carmen Negoiță a divorțat de Ionuț Negoiță pe vremea când avea doar 30 de ani.

 “În momentul în care treci printr-o astfel de ruptură, familia şi mai ales copiii sunt cei care te ajută să treci peste ceea ce ţi se întâmplă. Dacă nu ar fi fost copiii, probabil aş fi călătorit mai mult”, a spus Carmen.

Cum se menține în formă Carmen Negoiță

Carmen Negoiță este foarte atentă la alimentația sa și este adepta unui stil de viață cât se poate de sănătos.

”În primul rând, nu sunt 100% raw vegană. Mănânc echilibrat şi am grijă ca, atunci când exagerez, să compensez cu multe sucuri de frunze verzi pentru alcalinizare. Trucurile mele de frumuseţe sunt legate şi de interior, dar şi de exterior. Nu mănânc niciodată dimineaţa până nu beau minim 0,5 l de apă. Şi încerc să ţin intermittent fasting.

Corpul nostru nu are nevoie de atâta mâncare câtă credem noi. Se regenerează foarte bine atunci când nu ne îmbuibăm cu mâncare. Şi da, iau suplimente pentru piele, dar şi minerale. Odată cu trecerea timpului, corpul nostru nu mai produce la fel de mult şi trebuie să îl ajutăm. În rest, curăţare şi hidratare constantă pentru piele, sport şi o atitudine young, pozitivă”, a mai spus vedeta pentru okmagazine.ro

citește și...