Cu cine se iubește actorul Ion Haiduc! Partenera lui este mai tânără cu 42 de ani decât el. Cum s-au cunoscut

07.10.2020, 14:19
Cu cine se iubește actorul Ion Haiduc! Partenera lui este mai tânără cu 42 de ani decât el. Cum s-au cunoscut
Cu cine se iubește actorul Ion Haiduc! Partenera lui este mai tânără cu 42 de ani decât el. Cum s-au cunoscut

Actorul Ion Haiduc trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Alexandra Aga, în vârstă de 30 de ani! Deși este o diferență de vârstă de 42 de ani între ei, aceștia au mărturisit că sunt tare îndrăgostiți. Chiar actorul celebru a confirmat relația cu tânăra.

Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, iar de nouă ani sunt împreună. Actorul din serialul ‘Vlad’, de la PRO TV, și-a cunoscut actuala iubită pe vremea când ea avea doar 21 de ani. Pe 2 octombrie, tânăra Alexandra Aga a împlinit vârsta de 30 de ani, iar partenerul său i-a fost alături.

Cum a început povestea lor de iubire

‘Întâlnirea noastră este, poate, una din poveștile frumoase care le știu eu. Are o notă foarte serioasă, în ciuda diferenței dintre noi doi. Alexandra era studentă în anul II, abia îl începuse și era la Mircea Rusu studentă, la UNATC. A vrut să vadă o repetiție la Teatrul Național. S-a dus la Stănciulescu, la regizor, dar actrița principală a zis că nu dă drumul la nici un fel de student, că la repetiții actorul e cam în fundul gol. Ceea ce e adevărat. Lumea își face o altă impresie. Alexandra a fost desumflată rău. Și mi-a scris pe Facebook dacă poate să vină la o repetiție. Eu i-am răspuns că o accept, i-am dat numărul de telefon’, a mărturisit Ion Haiduc, scrie Click!

În prezent, cei doi sunt actori la Teatrul Nottara. Frumoasa actriță joacă la Teatrul Nottara din București, acolo unde a fost angajată chiar de Ion Haiduc.

Tânăra a fost concurentă la ”Bravo, ai stil!”

De asemenea, în urmă cu trei ani, Alexandra Aga, iubita actorului Ion Haiduc, a fost concurentă în emisiunea ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D. La vremea respectivă, tânăra dezvăluia cum este bărbatul ideal pentru ea.

‘Vreau un bărbat care să nu îmi aducă un cadou de ziua mea, ci să îmi facă o brățară dintr-o frunză, care să îmi rupă o floare în locul unui buchet de 8 martie, un bărbat care să îmi mângâie fața, care să mă gâdile, să mă ciupească, să îmi pună piedică pe stradă, să mă împingă, să mă fugărească.

Vreau un bărbat care să meargă cu mine în parc să joace șotron sau să mă țină de mână plimbându-mă pe gard, să îmi ciufulească părul proaspăt aranjat, să mă muște, să nu fugă repede la mașină dacă începe să plouă ca să nu îi strice părul sau că îi udă ceasul cel scump și hainele de la nu știu ce firmă.

Vreau un bărbat care să se uite în ochii mei fără să îmi spună nimic și să văd și să înțeleg ce dorește, care să mă țină în brațe, al cărui zâmbet să mă lase fără răsuflare. Un bărbat care să aibă inițiativă și să mă ghideze când am nevoie.

Vreau un bărbat care să nu mă judece după aparențe sau pentru trecut, să mă oprească în mijlocul drumului doar ca să mă sărute, să cânte și să mă invite la dans oricât de lemnuroasă aș fi, să îmi dea telefon când sunt lângă el pentru a-mi spune că îi este dor de mine.

Vreau un bărbat care să își dorească să mă cunoască, oricât de dificilă, complicată și dură aș părea, care, atunci când mergem la film, să mă sărute cum se stinge lumina și să mă protejeze dacă mă sperii la un film horror, spunea Alexandra Aga.

citește și...