Cu cine nu te înțelegi sub nicio formă, în funcție de zodia în care te-ai născut

03.05.2022, 12:28
Cu cine nu te înțelegi sub nicio formă, în funcție de zodia în care te-ai născut
Cu cine nu te înțelegi sub nicio formă, în funcție de zodia în care te-ai născut

Semnul astral sub care o persoană s-a născut scoate la iveală numeroase lucruri despre aceasta. Astfel, zodia în care o persoană s-a născut dă indicii și despre nativii din alte zodii cu care aceasta nu se poate înțelege sub nicio formă. Iată mai jos cu ce nativi nu te poți înțelege în funcție de zodia în care te-ai născut:

Nativii din zodia Berbecului nu se înțeleg deloc bine cu cei din zodia Scorpionului, din cauză că aceștia din urmă obișnuiesc să comenteze tot timpul ceva, lucru care nu este deloc pe placul Berbecilor, astfel că aceștia preeferă să păstreze distanța. Cei născuți sub semnul Taurului nu suporrtă să stea în compania nativilor din zodia Gemeni pentru că aceștia din urmă sunt considerați ca fiind ași în manipulare și dispuși să facă absolut orice pentru a obține ceea ce își doresc, făă să le pese de consecințe. Nativii din zodia Gemeni nu se vor putrea niciodată înțelege cu cei născuți sub semnul capricornului pentru că aceștia din urmă au tendința de a-și impune cu orice preț părerile și de a considera că doar ei știu ce e mai bine în absolut orice situație.

Nativii din zodia Racului îi consideră pe nativii din zodia Scorpionului ca fiind marii lor dușmani. Nu împărtășesc niciodată aceleași idealuri și ori de câte ori vin în contact se lasă cu discuții aprinse. Persoanele născute în zodia Leului nu se înțeleg sub nicio formă cu cele născute în zodia Fecioarei. Leii nu suportă stilul perfecționist al Fecioarelor și nici atenția acestora la cele mai mici amănunte. Despre nativii din zodia Săgetătorului se spune că nu găsesc nicio cale de comunicare cu nativii din zodia Racului, dar și cu cei din zodia taurului. Sunt firi complet diferite și au modalități total opuse de a privi viața, ceea ce îi face să fie total incompatibili.

Cu cine nu te înțelegi sub nicio formă, în funcție de zodia în care te-ai născut. Vărsătorii evită compania Leilor

Nativii din zodia Fecioarei nu supoirtă sub nicio formă compania nativilor din zodia Racului, pe care îi consideră superficiale și imprudenți în tot ceea ce fac, astfel că evită orice apropiere de aceștia. Cei născuți în zodia Balanței nu sunt deloc încântați de compania celor născuți sub semnul Vărsătorului, pe care îi consideră oportuniști, dar și lăudăroși, chiar și atunci când nu au motiv. Nativilor din zodia Vărsătorului nu le place deloc compania nativilor din zodia Leului pentru că aceștia din urmă își doresc să fie mereu în prim-plan și să fie considerați lideri și exemplu de urmat.

 

Nativii din zodia Capricornului nu se înțeleg sub nicio formă cu cei din zodia pești pentru că aceștia sunt mult prea sensibili și cu capul în nori, lucuri pe care capriconii le detestă. Nativii din zodia Pești, în schimb, consideră că cei cu care nu au nimic în comun și cu care nu pot ajunge vreodată la un consens sunt nativii din zodia Vărsătorului, pe care îi consideră manipulatori și dornici de putere cu orice preț. Cei născuți în zodia Scorpionului nu înțeleg deloc bine cu nativii din zodia fecioarei, pe care îi consideră mult prea tipicare și obsedați de curățenie, ei fiind firi foarte spontane și nu prea orrdonate.

citește și...