Alin Oprea, noi detalii despre iubita tinerică. Artistul este amorezat până peste cap: ‘O iubesc pe fata asta’

20.09.2020, 15:51
Alin Oprea, noi detalii despre iubita tinerică. Artistul este amorezat până peste cap: 'O iubesc pe fata asta'
Alin Oprea, noi detalii despre iubita tinerică. Artistul este amorezat până peste cap: 'O iubesc pe fata asta'

După 22 de ani de mariaj, Alin Oprea și Larisa Uță și-au spus adio. Cei doi s-au despărțit cu mare scandal în urmă cu câteva săptămâni. Fostul lider al trupei Talisman este acuzat că și-a înșelat soția în perioada în care aceasta a locuit la Londra, alături de cei doi copii ai lor, Melissa şi Adrian.

În schimb, Alin Oprea a mărturisit că a început relația cu o altă femeie după ce s-a separat cu totul de Larisa. Mai mult de atât, el a spus că mama copiilor săi știa de ceva timp de legătura dintre ei, iar el nu a ascuns niciodată relația.

Alin Oprea are o nouă relație

Acum, acesta este mai fericit ca niciodată în brațele iubite sale și chiar i-a făcut mai multe declarații de dragoste publice.

‘Mi-am asumat-o! Am o relație și mă bucur și o iubesc pe fata asta! Să dea Dumnezeu să fie bine în continuare! Deci eu nu am mințit că nu am o relație. Am și mă bucur! Hai să fim serioși. Nu ieși în presă și mă acuzi numai pe mine de infidelitate, când tu ai la rândul tău nouă infidelități? Eu le voi demonstra pe toate’, a declarat Alin Oprea, la ‘Xtra Night Show’.

Alin Oprea a mai dezvăluit că și-a găsit sufletul pereche, iar tânăra l-a ajutat să treacă mai ușor peste această perioadă neagră.

‘Această relație a venit foarte firesc în viața mea, nu mi-am dorit o relație, n-am căutat-o, nu eram în starea psihică mentală și necesară. Pratic, hotărâsem să rămân singur. Nu îmi căutam pe cineva neapărat, dar se pare că Dumnezeu întotdeauna știe mai bine ce avem nevoie decât noi și mi-a adus sufletul pereche aproape. Este iubita mea, nu e amanta mea, așa cum se spune, nu e o brunetă focoasă, este o femeie foarte serioasă, un om de afaceri din zona imobiliară’, declara Alin Oprea în urmă cu două luni, pentru Click!

Alin Oprea s-a certat și cu fiul său

Recent, interpretul a avut o discuție aprinsă cu fiul său, Adrian, în platoul emisiunii ‘Xtra Night Show’. Într-o intervenție telefonică, băiatul i-a reproșat că exagerează cu tot ceea ce spune despre mama sa.

‘Nu știu de ce minți în continuare că nu îți dăm voie în casă, când toți ți-am zis de 100 de ori că poți să vii acasă. Ai cerut cheia până acum? Nu. De ce minți că te păcălesc că nu sunt acasă, când am orice dovezi ai nevoie să îți arăt că eram la Câmpulung. Nu te-ai săturat de minciuni? Poți să vii absolut oricând ai chef, dar ai venit de două ori cu poliția’, a spus Adrian.

citește și...