Cu cine ești compatibil în amor în funcție de zodia în care te-ai născut

18.12.2021, 12:38
Cu cine ești compatibil în amor în funcție de zodia în care te-ai născut
Cu cine ești compatibil în amor în funcție de zodia în care te-ai născut

Specialiștii în astrologiie susțin că semnul astral sub care o persoană s-a născut poate da indicii și despre compatibilitatea acesteia cu un alt nativ în plan sentimental. Astfel, unii nativi se înțeleg perfect și formează cuplu ideal cu anumite persoane, în timp cu altele nu se înțeleg absolut deloc în ceea ce privește viața de cuplu. iată mai jos cu cine ești compatibil în amor în funcție de zodia în care te-ai născut:

Nativii din zodia Berbecului sunt plini de energie și dornici să trăiască experiențe noi în plan amoros. Sunt compatibili cu nativii din Gemeni și din Vărsător. Nu sunt deloc compatibili cu nativii din zodiile Rac și Capricorn.

Nativii din zodia Taurului caută siguranța și loialitatea într-o rtelație de cuplu. Aceștia sunt compatibili cu nativii din zodia Rac și Pețti. Nu sunt deloc compatibili cu nativii din Leu și Vărsător.

Cu cine ești compatibil în amor în funcție de zodia în care te-ai născut. Gemenii au nevoie constantă de afecțiune

Despre nativii din zodia Gemeni se spune că sunt în căutare constantă de afecțiune într-o relație sentimentală. Pentru acești nativi partenerii ideali de cuplu sunt nativii din zodiile Berbec și Leu. Nu sunt compatibili cu nativii din zodiile Fecioară și Pești.

Nativii din zodia Racului sunt familiști convinși, astfel că pot forma o pereche ideală aături de nativii din zodiile Fecioară și taur. Nu sunt compatibili cu nativii din zodiile Berbec și Balanță.

Cu cine ești compatibil în amor în funcție de zodia în care te-ai născut. Leii sunt fideli și foarte iubitori

Nativii din zodia Leului sunt foarte fideli și foarte iubitori într-o relație de cuplu. Pot forma perechea ideală alături de nativii din zodiile Balanță și Gemeni. Nu sunt deloc compatibili cu nativii din zodiile Taur și Scorpion.

Nativii din zodia Fecioarei se dedică total relației de cuplu, dar au aceeași pretenție și de la partener. De aceea, pentru ei, parteneruu ideali sunt nativi din zodiile Scorpion și Rac. Nu sunt compatibili cu nativii din Săgetător și Gemeni.

Cu cine ești compatibil în amor în funcție de zodia în care te-ai născut. Balanțele caută un partener de încredere

Despre nativii din zodia Balanței se spune că își caută parteneri de cuplu în care să aibă deplină încredere. Pot forma un cuplu perfect cu nativii din zodiile Leu și Săgetător. Nu sunt compatibili cu nativii din zodiile Rac și Capricorn.

Nativii din zodia Scorpionului sunt foarte pasionali în amor. Pot forma perechea ideală alături de nativii din zodia capricorn sau fecioară. Nu sunt deloc compatibili cu nativii din Leu și Vărsător.

Cu cine ești compatibil în amor în funcție de zodia în care te-ai născut. Săgetătorii trăiesc iubrea la cote maxime

Despre nativii din zodia Săgetătorului se spune că trăiesc iubirea la cote maxime și se dedică total relației de cuplu. Se înțeleg perfect cu nativii din zodiile Vărsător și Balanță. Nu sunt compatibili cu nativii din zodiile Fecioară și Pești.

Nativi din zodia Capricornului sunt foarte calculați într-o relație sentimentală, analizând fiecare detalii al unei relații de cuplu. Pot face o pereche bună cu nativii din zodiile Scorpion și Pești. Nu sunt compatibili cu nativii din zodiile Berbec și Balanță.

Cu cine ești compatibil în amor în funcție de zodia în care te-ai născut. Vărsătorii vor libertate într-o relație de cuplu

Despre nativii din zodia Vărsătorului se spune că vor să aibă parte de libertate într-o relație de cuplu, să nu fie dependent de partener și nici acesta de el. pentru acești nativi, perechea ideală este cu nativi din zodiile Berbec și Săgetător. Nu sunt compatibili cu nativii din zodiile Taur și Scorpion.

Nativii din zodia Pești sunt foarte sensibili și foarte romantici. partenerii ideali pentru ei pot fi nativii din zodiile traur și Capricorn. Nu sunt compatibili cu nativii din zodiile Gemeni și Scorpion.

citește și...