Cu cine a petrecut Bianca Drăgușanu de Ziua Îndrăgostiților. Surpriza la care nu se aștepta nimeni

15.02.2021, 12:44
Cu cine a petrecut Bianca Drăgușanu de Ziua Îndrăgostiților. Surpriza la care nu se aștepta nimeni
Cu cine a petrecut Bianca Drăgușanu de Ziua Îndrăgostiților. Surpriza la care nu se aștepta nimeni

Bianca Drăgușanu a lăsat mască pe toată lumea anul acesta, de Ziua Îndrăgostiților. În vreme ce toată lumea se aștepta ca blondina să petreacă alături de iubitul ei, Gabi Bădălău, vedeta a avut alte planuri pentru această zi specială.

Bianca Drăgușanu a preferat să fie alături de fiica ei, Sofia. Pe rețelele de socializare, diva le-a arătat fanilor virtuali ce jucării i-a cumpărat micuței sale.

În plus, blondina nu a stat deoparte de magazinele de bijuterii și și-a făcut un mic cadou, pe care însă nu a vrut să-l dezvăluie prietenilor.

Ce spune despre relația cu Gabi Bădălău

Invitată la Xtra Night Show, Bianca Drăgușanu a spus că în momentul de față este doar prietenă cu Gabi Bădălău, dar a subliniat totodată și faptul că viața este imprevizibilă.

„În momentul ăsta suntem prieteni. Nu este nimic, decât că este un om extraordinar de frumos, cu o grămadă de calități. Nu cred, dar viața e imprevizibilă. El e perfect din toate punctele de vedere, mie nu-mi stă bine”, a spus Bianca Drăgușanu în urmă cu câteva zile la Antena Stars.

Alex Bodi a vorbit despre imaginile cu Bianca Drăgușanu desfigurată

Sătul de toate acuzațiile, Alex Bodi a declarat că fosta lui parteneră vrea doar să atragă atenția. Potrivit Antena Stars, el nu a dat publicității imaginile cu Bianca Drăgușanu învinețită la față după intervențiile estetice.

‘Pe mine mă deranjează, că încearcă să agite lucrurile și să profite de situația în care mă aflu și atacă din toate părțile. Cred că suferă de imagine, de atenție. Nu pot să înțeleg la ce recurge ea și de ce. Problema ei cred că o ignor și nu dau curs provocărilor și nu știe ce să mai facă. Eu dacă susține, ca bărbat, ca sunt super fericit, că nu știu ce, că nu știu cum, m-ar mai interesa pe mine ce se întâmplă în jurul meu? Aș ignora!

Ea a fost cu mine din 2018, în septembrie și noi ne-am despărțit anul trecut. Iar referitor la imaginile pe care le-am publicat, că am mai primit dintr-o grămadă de părți, ar trebui să știe că vine cu lucruri care s-au întâmplat acum 2 ani, anumite chestii pe care eu mi le-am asumat și le-a recunoscut. Eu când fac ceva îmi asum, dar ea trebuie să aducă dovezi de moment. Sper să nu fie nevoit să vorbesc, pentru că nu mai vreau să intru în scandalul ăsta mediatic, pentru că eu nu trăiesc din asta’, a spus Alex Bodi, la Antena Stars.

citește și...