Cu ce se ocupă Claudia Pavel. ”Chiar dacă va trebui să încerc să fac și altceva, din motive financiare”

07.08.2020, 10:24
Cu ce se ocupă Claudia Pavel. ”Chiar dacă va trebui să încerc să fac și altceva, din motive financiare”
Cu ce se ocupă Claudia Pavel. ”Chiar dacă va trebui să încerc să fac și altceva, din motive financiare”

Cântăreața Claudia Pavel, alias Cream, a explicat cu ce se ocupă în această perioadă de criză provocată de pandemia de coronavirus.

Claudia Pavel, în vârstă de 35 de ani, se află pe litoralul românesc luna aceasta. Are un proiect muzical, Vaporașul Muzical, care este destinat copiilor și are scop cultural și educativ.

”Săptămâna trecută am filmat două videoclipuri, probabil că în toamnă le voi da drumul până la urmă, pentru că acum toată luna august sunt ocupată cu Vaporașul muzical, un proiect de care sunt foarte mândră, de altfel, și pe care mi-am dorit foarte mult să îl fac, pentru că eu sunt ceea ce sunt astăzi datorită familiei mele, dar și a comunității, și a faptului că am fost educată și crescută aici de profesori minunați”, a declarat cântăreața pentru click.ro.

“Am și avut primul eveniment, cu zece copii. Sunt câte zece copii zilnic și a ieșit extraordinar, a fost absolut superb, ador lumea copiilor. Eu fiind mamă, la rândul meu, îmi place să îi învăț lucruri și să ii văd că pleacă de acolo fericiți”, a mai spus ea.

Pe vaporaș au loc ateliere de muzică, improvizaţie şi percuţie. Atelierele sunt gratuite.

Se gândește să facă și altceva pe lângă muzică

Până industria muzicală va reveni la normal, Claudia Pavel se gândește să facă și altceva pe lângă muzică.

“Este, într-adevăr, o perioadă foarte ciudată pentru industria muzicală, am auzit foarte mulți artiști plângându-se, nu prea avem niciunul dintre noi concerte. Mă rog, eu la mare, aici, am câteva, unul pe săptămâna tot am, pe lângă Vaporașul meu, dar în momentul ăsta mă focusez foarte tare pe acest proiect, fiind toată luna august, e foarte solicitant. Mă ocup și de Noah, și cam ăsta este timpul. Am înregistrat deja suficiente piese, așa că nu cred că mai ajung în studio luna aceasta, dar nu știe nimeni ce vremuri or să mai fie pentru industria noastră muzicală. Vom vedea!

Eu sunt de mai mult de 20 de ani pe piață și au fost perioade bune, foarte bune, extraordinar de bune, altele mai proaste, așa este și muzica și viața artiștilor, cu suișuri și coborâșuri. Atunci când ai o carieră atât de lungă este clar că sunt în acest business din cele mai frumoase motive și anume dragostea pentru muzică. Și asta o să continui să fac, chiar dacă va trebui să încerc să fac și altceva, din motive financiare, dar în principiu muzica rămâne pentru mine prima dragoste”, a mai spus vedeta.

citește și...