Cu ce se ocupă acum fostul iubit al lui Brigitte Sfăt, după ce i-a distrus afacerea brunetei

26.01.2020, 10:08
Cu ce se ocupă acum fostul iubit al lui Brigitte Sfăt, după ce i-a distrus afacerea brunetei
Cu ce se ocupă acum fostul iubit al lui Brigitte Sfăt!

Înainte de a se cupla cu Florin Pastramă în competiția de la Ferma Vedetelor, Brigitte Sfăt avea alt iubit și se declara foarte îndrăgostită.

Cu ce se ocupă acum fostul iubit al lui Brigitte Sfăt, după ce i-a distrus afacerea brunetei

Fosta soție a lui Ilie Năstase era cuplată cu Cornel Oană, un bărbat mai tânăr decât ea. Cât timp bruneta era în emisiunea de la Pro Tv, sarcina lui era să se ocupe de afacerile lui Brigitte, însă mai rău i-a făcut.

La scurt timp după ce Ferma Vedetelor s-a difuzat la tv, vedeta s-a cuplat cu Florin Pastramă și a renunțat la Cornel Oană.

În schimb, acesta nu pare să fi avut timp de pierdut, așa că a început o nouă relație și deja s-a mutat cu noua lui cucerire.

Cornel Oană a uitat că Brigitte Sfăt l-a acuzat în repetate rânduri că i-a distrus afacerea și își vede de viața lui. Bărbatul a fost surprins într-un mall din Capitală, alături de iubita lui. Dornic să îi facă toate poftele, fostul iubit al lui Brigitte nu a stat pe gânduri și i-a cumpărat un articol vestimentar destul de scump partenerei sale.

Cornel Oană a plătit produsul respectiv imediat și i l-a făcut cadou iubitei sale, care țopăia de fericire prin mall.

În trecut, Brigitte Sfăt tuna și fulgera la adresa lui și mărturisea că ea îi cumpăra toate hainele scumpe.

‘Nu mai am magazinul. Fostul meu iubit nu plătise chiria și nu a mers după marfă. Nu mai contează. El este un băiat pe care eu l-am făcut să pară ceea ce este. El era un simplu angajat, cu un salariu de 2.000 de lei, pe care eu l-am luat și l-am făcut să arate într-un fel. I-am schimbat dantura’, a declarat Brigitte Sfăt.

Sursa: Spynews.ro

citește și...