Brigitte Sfăt l-a făcut praf pe fostul iubit, în direct, la TV! ‘El este un bărbat care…’

15.01.2020, 11:42
Brigitte Sfăt l-a făcut praf pe fostul iubit, în direct, la TV! 'El este un bărbat care...'
Brigitte Sfăt l-a făcut praf pe fostul iubit, în direct, la TV! 'El este un bărbat care...'

Înainte de a deveni soția lui Florin Pastramă, Brigitte Sfăt a avut o relație de câteva luni cu Cornel Oană. Cei doi au fost împreună în 2018, însă povestea lor de iubire s-a terminat urât. Bruneta l-a acuzat în repetate rânduri că a lăsat-o cu datorii imense la magazinul de haine din mall.

Brigitte Sfăt l-a făcut praf pe fostul iubit, în direct, la TV! ‘El este un bărbat care…’

Deși au pus punct relației la începutul lui 2019, Brigitte Sfăt nu a uitat ce i-a făcut tânărul și l-a făcut praf în direct, la tv.

Vedeta a fost invitată la Teo Show, alături de actualul ei soț, Florin Pastramă, dar nu a ezitat să facă dezvăluiri rușinoare despre fostul ei amorez. Brigitte a mărturisit că a cheltuit sume enorme cu Cornel Oană și el a mințit-o că a lucrat în Dubai.

‘Nu mai am magazinul. Fostul meu iubit nu plătise chiria și nu a mers după marfă. Nu mai contează. El este un băiat pe care eu l-am făcut să pară ceea ce este. El era un simplu angajat, cu un salariu de 2000 de ron, pe care eu l-am luat și l-am făcut să arate într-un fel. I-am schimbat dantura. Am zis că el a lucrat în Dubai, dar nu a lucrat niciodată. El provine din Târgoviște. El este un bărbat care tot timpul m-a înșelat. El m-a părăsit de două luni într-o lună’, a declarat Brigitte Pastramă, la Kanal D.

Acum, Brigitte Sfăt este fericită împreună cu Florin Pastramă și s-au apucat de afaceri. Foștii concurenți de la ‘Ferma’ s-au lansat în domeniul imobiliar în cartierul Ștefăneștii de Jos.

‘Construiesc cu soţul meu. Eu mă implic în partea de amenajare a interioarelor pentru că am experienţă, doar ştiţi că mi-am mobilat şi am făcut singură designul pentru toate casele mele. Vilelele din Ştefăneştii de Jos au fost făcute cam în zece luni şi au fost scoase deja la vânzare’, a spus Brigitte, pentru Click!.

citește și...