Cu ce s-a ocupat Florin Busuioc înainte să devină celebru. ”Ca să ajung la cocserie, mă trezeam la cinci dimineața”

31.12.2021, 16:23
Cu ce s-a ocupat Florin Busuioc înainte să devină celebru. ”Ca să ajung la cocserie, mă trezeam la cinci dimineața”
Cu ce s-a ocupat Florin Busuioc înainte să devină celebru. ”Ca să ajung la cocserie, mă trezeam la cinci dimineața”

Actorul Florin Busuioc, în vârstă de 59 de ani, a dezvăluit cu ce s-a ocupat înainte de a cunoaște celebritatea. Prezentatorul rubricii ”Meteo”, de la postul de televiziune Pro TV, a fost cocsier. ”Ca să ajung la cocserie, mă trezeam la cinci dimineața”, a detaliat cel cunoscut drept Busu în cadrul unei emisiuni online la care a fost invitat.

Florin Busuioc a fost invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Boomerul și Milenialu’”, cu Silviu Petcu și Alexandru Zob.

În cadrul podcastului respectiv, Busu a dezvăluit cu ce s-a ocupat înainte de a cunoaște celebritatea.

Cu ce s-a ocupat Florin Busuioc înainte să devină celebru. ”Șeful direct m-a luat și mi-a zis să facem cartea de onoare a cocseriei pentru că știa că le am cu desenele”

Înainte de a deveni faimos, Florin Busuioc, cel cunoscut drept Busu, a fost nevoit să lucreze în orașul său natal Hunedoara, la fostul Combinat Siderurgic.

„Ca să ajung la cocserie, mă trezeam la cinci dimineața (…) Cocsarul lua cărbuni cu lopata și îi arunca în cuptor la temperaturi foarte mari. N-am avut parte de această îndeletnicire pentru că din momentul în care am ajuns acolo, șeful direct m-a luat și mi-a zis să facem cartea de onoare a cocseriei pentru că știa că le am cu desenele. După vreo două luni, m-a chemat de la sindicat la atelierul de pictură să facem lozinci”, a povestit Florin Busuioc, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Busu a avut probleme de sănătate în urmă cu trei ani

În luna noiembrie a anului 2018, Florin Busuioc, prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV, a trecut printr-un moment de cumpănă, atunci când a suferit un infarct la finalul unui spectatol de teatru pe care l-a jucat la Filarmonica Oltenia din Craiova. Florin Busuioc a fost externat de la Institutul Naţional de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu la începutul lunii decembrie a aceluiași an, după ce a suferit un infarct şi i s-au montat două stenturi la inimă.

Florin Busuioc a dat detalii despre starea sa de sănătate pentru click.ro. Acesta a mărturisit că se simte bine, însă și-ar dori să mai slăbească. „Am o viaţă normală, de om normal, nu ieşită din comun. Ştiu că sunt iubit şi că după accidentul suferit pe scenă, toată lumea şi-a canalizat gândurile bune către mine şi probabil că m-a ajutat foarte tare. Acum sunt bine, sunt ok, ar trebui să mai dau jos din burta asta care mă cam împiedică să fac lucruri, dar nu e chiar atât de grav, o am de zeci de ani”, a declarat Busu.

citește și...