Cu ce s-a confruntat Simona Gherghe în vacanța din Grecia. ”Dar nu e mereu așa usor. De-abia ne-am liniștit acum”

26.07.2022, 12:08
Cu ce s-a confruntat Simona Gherghe în vacanța din Grecia. ”Dar nu e mereu așa usor. De-abia ne-am liniștit acum”
Cu ce s-a confruntat Simona Gherghe în vacanța din Grecia

Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe, în vârstă de 44 de ani, a avut probleme cu fiica sa, Ana, în vacanța pe care o petrece în Grecia alături de familie. Micuța nu s-a simțit foarte bine și a ajuns la medic. ”Dar nu e mereu așa usor. De-abia ne-am liniștit acum”, a povestit vedeta de televiziune în mediul online.

Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii, o fetiță, care se numește Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan.

Prezentatoarea de televiziune se află în vacanță în Grecia, alături de familie. În vacanță, vedeta a avut probleme cu fiica sa, Ana, care a făcut amigdalită acută și a ajuns la medic.

Cu ce s-a confruntat Simona Gherghe în vacanța din Grecia. ”Ana a avut mai bine de 24 de ore de febră”

Pe contul ei de socializare, Simona Gherghe a explicat cu ce problemă s-a confruntat fetița sa, explicând că acum micuța se simte foarte bine.

”E asa de simplu, uneori… Nu e nevoie decat de imbratisarea asta. De noi patru, impreuna. Cat am tanjit dupa vacanta asta… Aici suntem cel mai bine. Dar nu e mereu asa usor. Uite, de-abia ne-am linistit acum. Ana a avut mai bine de 24 de ore de febra. Suntem in Grecia, am mers la doi medici aici, dupa teste si consultatii, am gasit si cauza: amigdalita acuta. Deja e bine, vesela, cum o stim, cu sare-n par si greu de scos din apa, ca toti copiii. Ne bucuram de cele mai frumoase apusuri si maine o luam de la capat. E asa simplu, uneori…”, le-a povestit Simona Gherghe celor care o urmăresc în mediul online.

Ce a declarat Simona Gherghe despre cei doi copii ai săi

Prezentatoarea de televiziune a dat detalii recent, la postul de televiziune Antena Stars, despre cei doi copii ai săi și a explicat cum este viața de mămică.

„Sunt la o vârstă foarte, foarte dificilă. Ana are 5 ani și o lună, Vlad are 3 ani și o lună și cu oricine ar sta este foarte obositor, chiar și pentru orice adult, să îi gestioneze, pentru că trebuie tot timpul să aibă activități, mese, gustări și așa mai departe… Se joacă foarte mult, se iubesc foarte mult, se ceartă foarte mult, sunt foarte geloși unul pe altul, e așa un amalgam cu de toate… Este un duo formidabil, asta pentru că fac și o groază de trăznăi împreună”, a declarat Simona Gherghe.

„Eu sunt mămoasa în familie. Ei sunt atașați de mine, normal, și de Răzvan, dar mai mult de mine pentru că eu fac mai multe lucruri cu ei, adică îi pregătesc dimineața de grădiniță, merg la culcare seara cu mine și tot așa. Eu sunt genul ăla de mamă cloșcă, trebuie să mai lucrez la treaba asta”, a mai spus vedeta TV.

citește și...