Cu ce s-a confruntat Ioana Filimon. ”Am avut un complex, copiii îmi spuneau Buzuca”

15.10.2021, 16:10
Cu ce s-a confruntat Ioana Filimon. ”Am avut un complex, copiii îmi spuneau Buzuca”
Cu ce s-a confruntat Ioana Filimon. ”Am avut un complex, copiii îmi spuneau Buzuca”

Ioana Filimon este una dintre cele mai frumoase femei din România. Vedeta, în vârstă de 28 de ani, are în palmares două titluri importante: Miss România în 2016 și Miss Global Model of the World în 2018. Vedeta a mărturisit că în copilărie a fost compexată. ”Am avut un complex, copiii îmi spuneau Buzuca”, a spus Ioana Filimon.

Ioana Filimon a fost desemnată Miss România în anul 2016. Participarea la competiții de frumusețe a reprezentat șansa Ioanei Filimon de a se muta din Timișoara în București. Se poate lăuda cu o carieră în modelling. Ioana Filimon a terminat Facultatea de Protecția și Ingineria Mediului.

Ioana Filimon a fost una dintre vedetele care au participat la show-ul de televiziune ”Ferma”, prezentat de Mihaela Rădulescu la Pro TV. Ioana a fost una dintre cele mai provocatoare apariții din emisiune. În prezent, Ioana Filimon este una dintre vedetele care participă în acest sezon la emisiunea ”Bravo, ai stil! celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D.

Cu ce s-a confruntat Ioana Filimon. ”A fost greu să citesc că sunt operată”

Ioana Filimon a mărturisit, într-un interviu pentru revista Viva, că a avut complexe în copilărie. În plus, aceasta a mai spus că titlul de Miss pe care l-a căștigat i-a schiimbat viața. ”Titlul de Miss mi-a schimbat viața. Eu sunt din Timișoara și câștigarea acestui titlu mi-a schimbat cu totul existența, m-am și mutat, de altfel, în București, după acest eveniment. Nu este ușor de purtat acest titlu, au fost multe critici la adresa mea, comentarii răutăcioase legate de felul în care arăt, de buzele mele”, a spus Ioana Filimon.

”Eu nu am nicio intervenție chirurgicală la nivelul feței și a fost greu să citesc că sunt operată, mai ales că în copilărie am avut un complex, copiii îmi spuneau „Buzuca”. Am simțit presiunea faptului că nu ating standardele de frumusețe ale haterilor, voiam să împacpe toată lumea. A fost greu la început, după ce am câștigat, pentru că m-a izbit faptul că lumea nu este atât de roz cum o vedeam eu de la Timișoara”, a adăugat aceasta.

”Adolescența nu a fost o perioadă foarte frumoasă, am avut parte de bullying. Chiar m-am dus odată la mama, plângând, și am întrebat-o ce să fac. Mă dureau remarcile legate de aspectul fizic, de buzele mele mai proeminente”, a încheat vedeta.

citește și...