Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu înainte de naștere: ‘Are niște complicații la…’

08.06.2021, 12:21
Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu înainte de naștere: 'Are niște complicații la...'
Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu înainte de naștere: 'Are niște complicații la...'

Radu Vâlcan și Adela Popescu urmează să devină părinți pentru a treia oară, iar emoțiile sunt din ce în ce mai mari. Prezentatorul tv a mărturisit că Adela Popescu are unele probleme de sănătate. Din acest motiv, cea de-a treia naștere nu va fi la fel de ușoară la fel ca celelalte două. 

Radu Vâlcan a precizat că Adela Popescu se confruntă cu unele complicații în ultimul trimestru de sarcină.

Adela Popescu urmează să nască al treilea copil

„Are niște complicații la coloană, motiv pentru care cele două nașteri nu au fost destul de ușoare. La primul copil, travaliul a durat 12 ore. Copilul apăsa foarte mult pe coloană. Atingea niște nervi acolo. La a doua naștere, travaliul a durat 5 ore, dar a fost mai dureros”, a mărturisit Radu Vâlcan, la Antena Stars.

„ Ne pregătim așa cum ne-am pregătit în cazul celorlalți doi copii. Adela este emoționată. Pentru că are cele două experiențe anterioare, știe să îți stăpânească emoțiile mult mai bine ca mine. Când vine momentul acela, contracțiile, când știe că urmează să nască, îmi spune să stau liniștit. Știe foarte bine ce înseamnă și când este momentul prielnic”, a mai adăugat actorul.

Adela Popescu și Radu Vâlcan mai au doi băieți

Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii: – Alexandru, în vârstă de 4 ani, și Andrei, care are doi ani.

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor avea tot un băiețel. Prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan a dezvăluit, într-un interviu, cum a cerut-o în căsătorie pe Adela Popescu.

”Chiar dacă ne comportam, trăiam, conviețuiam asemenea celor căsătoriți, simțeam că trebuia să vină și acel moment, firesc. Mi-am făcut un scenariu, protagonist – eu. Plănuisem o cerere superbă, ca-n filme, dar am jucat atât de prost… Publicul – ea, a anticipat imediat, dar m-a lăsat să mă consum. Ardea de nerăbdare să trecem odată podul ala de la Ruse, Bulgaria, să ne așezăm la masa din restaurantul ăla în care am avut prima noastră cină romantică și să zică DA. Restaurantul nu mai există, am găsit altul, dar răspunsul a fost pe loc și DA”, a spus el.

Adela Popescu și-a amintit și ea de nunta lor: ”Am fost cel mai calm și optimist participant la nunta noastră. Când cu câteva zile înainte nimic nu părea să iasă cum trebuie, eu îi linișteam pe toți și le spuneam că va fi bine”.

citește și...